Vik_Sem

Shelly | Пілінгу-скатки для рук та ніг

Усім красуням привіт! Довгий час мені на очі траплялися відгуки на пілінг-скатки для експрес-манікюру та педікюру. Що я тільки не перепробувала. Але пілінг-скатки у мене не було.

Комплектація, опис від виробника, органолептичні властивості, аромат:

Пілінг-скатка знаходиться в пластмасовій тубі, з білою кришкою фліп-флоп, що дуже зручна у використанні.

Опис від виробника:

Принцип дії нового засобу: на відміну від звичайних ексфоліантів у пілінгу Shelly є властивість скочування, яке дбайливо відлущує ороговілі клітини епідермісу.

Консистенція у пілінг-скатки на водній основі, буває що так і хоче втекти з руки, тому відразу ж потрібно починати круговими рухами розподіляти по ділянці, на яку нанесено. Колір як у стандартного гелю: напівпрозорий, з рожевим відтінком.

Аромат у скатки нейтральний, приємний квітковий.

Склад:

Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Punica Granatum Seed Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glicolic Acid, Tartaric Acid, Allantoin, Citric Acid, Carbomer, Parfum, CI 16255.

Склад збагачений комплексом aha-кислот (гліколева, винна, лимонна), які м'яко видаляють верхній шар ороговілої шкіри, пом'якшують огрубілі ділянки та сприяють прискореній регенерації епідермісу.

Гідролат троянди перешкоджає сухості та стягнутості, а екстракт гранату вирівнює тон та покращує мікроциркуляцію.

Спосіб застосування:
нанесіть пілінг-скатку на чисту шкіру рук/ніг, помасажуйте інтенсивними круговими рухами кілька хвилин, поки засіб повністю не скачається. змийте водою. Після пілінгу нанесіть крем для рук/ніг.

Як роблю я: наношу невелику кількість на потрібну зону і одразу масажую, завдяки відсутності абразивних частинок, пілінг м'яко полірує шкіру і дарує відчуття свіжості, шкіра наче починає дихати. За необхідності наношу крем.

Після використання шкіра залишається шовковистою та м'якою. Класно усуває стянутість та сухість, що особливо актуально в опалювальний сезон.

Ефект я бачу одразу, що дійсно приємно))

Я сміливо можу рекомендувати Пілінг-скатку для рук і ніг SHELLY з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната і вже замовила своїм подружками))

17 грудня, 2024
Vik_Sem
17 грудня, 2024