Joko Blend | Кавовий скраб
З ароматом 🍒
Після вдалого досвіду з класичним ароматом даного скрабу (про який я писала тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/57622/ ) я дуже хотіла спробувати саме вишневий, адже начиталась ваших дописів про його розкішний аромат, а я дуже люблю саме такі подібні запахи.
І не промахнулась🍒
Скраб так само як і попередній представлений у круглій банці з гвинтовою кришкою і має захисну пластикову мембрану, якою я особисто не користуюсь)
Банка зручна, але тут вже в тему вишеньки дизайн зробили з червоними написами🍒
Візуально скраб нагадує просто вологий кавовий жмих. На дотик він маслянистий, а сама текстура розсипчата і форму не тримає.
Його аромат - це та фішка, що робить саме цей конкретний скраб фаворитом більшості дівчат, адже тут така кисла, стигла вишня, яка більше нагадує натуральну і не має відголосків Lost Cherry (це вже якась класика, що якщо аромат вишневий, то обовʼязково дюп саме на цей парфум. Тут не так).
Склад прекрасний - він насичений як абразивами (кава, сіль і цукор), так і комплексом натуральних олій, таких як оливкова, солодкого мигдалю, насіння шипшини.
Олій тут висока концентрація, адже скраб дуже насичений і гарно живить шкіру під час процедури, та доглядає після.
Сам скраб доволі жорсткий, як і всі кавові скраби, але і делікатний водночас.
Поясню) він дійсно скрабує добряче так, це не лайтове відлущення і полірування шкіри, а саме скрабування, та при цьому не дряпає шкіру і не лишає мікроподряпин, після яких потім ноги чешуться і взагалі шкіра себе почуває некомфортно.
Тобто частинки в нього не гострі, але тверді.
Також він після себе залишає олійну плівку на шкірі, яка до кінця не змивається - я її декілька хвилин змиваю в гарячій воді, після чого промокую шкіру рушником, і всі ці олії вбираються у шкіру. Таким чином після даного скрабу не обовʼязково наносити крем для тіла, бо по суті він вже її зволожує і живить.
Однозначно рекомендую спробувати саме цей вишневий, адже його аромат не залишить байдужим нікого😍
Хоча у бренду ще є апельсиновий і кокосовий аромати, які я ще не пробувала, та все одно впевнена, що цього красунчика ніхто не зможе посунути)
Коментарі (0)