Hrystja__

Ідеальний догляд за ніжками

В мене якраз закінчився крем для ніг, і потрібно було щось придбати знов. І, звичайно, я почала шукати в Shelly. Цим брендом я вже користуюся роками, і можу з впевненістю сказати, що тут ви знайдете найкращі креми для рук і ніг.

Попередній в мене був такий https://club.makeup.com.ua/post/50853/

і він точно буде в мене на повторі.

Тепер вирішила спробувати такі бальзами. Зараз якраз період теплих шкарпеток, чобіт...до яких ще не привела нога, або які ще не розносилися...тож такі бальзами будуть доречні, як ніколи.

Це мій фаворит через запах. Він в нього надзвичайно приємний.

Бальзам має дуже дуже гарний склад: олія макадамії, екстракт кінського каштану, гамамеліс.

Текстура тут дуже живильна, але бальзам взагалі не жирний і не залишає слідів.

А ще його дуже класно наносити вскіеці дня, особливо тим, в кого видно вени на ногах. В мене вони на ступнях помітні особливо, тож мені такий формат бальзаму дуже актуальний.

Він має легшу текстуру, ніж попередній. Але теж дуже класно живить суху і загрубілу шкіру, помʼякшує її.

В складі бісаболол, алантоїн, олія розмарину. Пахне чимось травʼяним...напевно це і є розмарин.

Завжди коли починаються холода, в мене дуже починає забиратися шкірка на пʼятах через постійне носіння шкарпеток.

А з цим бальзамом я вже давно забула про такий неприємний ефект.

Його я полюбила використовувати після педикюру.

А ще він буде дуже актуальним на літо, бо в нього найлегша текстура зі всіх.

В складі сечовина, пантенол і екстракт фукуса.

Він дуже швидко поглинається і миттєво зволожує. Ніжки зразу стають гладенькі, і відчуття, ніби дихають.

А ще я дуже люблю сечовину в складі кремів, бо вона ідеально працює на моїй шкірі ніг.

Бальзами для ніг Shelly для мене стали незамінними в моєму догляді за ногами. Вони справді ефективні і здатні швиденько привести в порядок шкіру ніг.

17 грудня, 2024
Hrystja__
17 грудня, 2024