Ви змерзлючка? тоді вам точно треба цей бальзам для ніг від Shelly
Зігрівальний бальзам з екстрактом імбиру та корицею
Цей бальзам я побачила у Anna_feerie і зрозуміла, що мені терміново таке треба, бо своїми льодяними ногами я можу будь-кому заморозити серце одним доторком до нього 😁
Мені дуже подобається фраза "тримай ноги в теплі, а голову в холоді" - чи щось таке 😇 її можна використати як короткий девіз цього засобу
Не мала ще жодного подібного продукту, тільки в дитинстві мені ставили гірчичники на п'яти, коли я захворівала (ось тут ефект дуже подібний)
У мене велика фасовка 200 мл ( є ще мінька розміром 45 мл, її зручно брати десь з собою). Пластикова баночка білого кольору з гвинтовою кришкою та додатковою пластиковою мембраною всередині, дизайн в рожевому кольорі, як і колір бальзаму всередині.
Основні активні інгредієнти тут: імбир, ваніль, вітамін е, грейпфрут, олія ши (каріте).
Саме активна формула з екстрактом імбиру та корицею чинить зігрівальний ефект та покращує мікроциркуляцію крові. Аромат дуже потужний і одразу впізнаваний: кориця і трішки імбиря - точно як мій улюблений зимовий чай з прянощами. Текстура щільна, густра але дуже приємна та ковзка, гарно і легко розподіляється по шкірі. Кажуть, що якщо наносити його тонким шаром - то він буде просто зволожувати, але не гріти. Я цього не перевіряла, бо брала його саме заради зігріваючого ефекту. І він ох який - просто палає 🔥. Це чимось схоже на дію меновазину чи перцевого пластиру, я не можу сказати. що воно саме гріє -воно пече. Тому не рекомендую наносити його перед тим як лягати спати, особисто я наношу одразу як прихожу з роботи, годин в 18 - і до самої ночі маю теплі ніжки (бо перші години 2-3 воно приємно пече)
Поверх бажано одягати шкарпетки, але у мене це улюблені пухові підкрадулі.
Мені сподобався цей засіб і я залюбки буду його повторювати взимку - бо він ідеально підходить для використання у холодну пору року: покращує мікроциркуляцію крові, дарує приємне відчуття тепла та допомагає позбутися важкості. До того ж засіб забезпечує дбайливий догляд шкірі: зволожує, живить, пом'якшує грубі ділянки, бореться з шорсткістю і надає ніжкам шовковистості та оксамитовості.
Коментарі (0)