Сироватка подвійної дії проти зморшок "Q10 ЕКСПЕРТ"
NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum
Сироватка від NIVEA - це щось новеньке!
Вона має інноваційну формулу з технологією запобігання глікації. Глікація - це реакція вільних відновних цукрів з вільними аміногрупами білків, ДНК і ліпідів. Молекули цукру вступають в реакцію з білками, в результаті чого утворюють «зшивання» та втрачають функціональність. Тому глікостаріння іноді називають «солодкою старістю». Виробник зазначає, що формула продукту блокує глікацію до 68%, захищаючи шкіру зсередини.
Особливості її дії:
- Зменшує навіть глибокі зморшки за 2 тижні
- Запобігає утворенню нових зморщок
- Містить найвищу концентрацію коензиму Q10
- Містить інноваційний комплекс GLYCOSTOP (Глікостоп)
- У поєднанні з денним кремом проти зморщок NIVEA Q10 POWER дія сироватки посилюється
Я наразі не маю (на щастя) глибоких зморщок, але мімічні заломи трохи вже бачу, тому цікаво було подивитись на роботу даної сироватки.
Про сироватку
Вона має красиве пакування, баночка з темного скла упакована в коробку, на якій розписана вся потрібна інформація. Піпетка також скляна, добре набирає та видає продукт, зайве не стікає і не проливається. Аромат приємний, характерний продуктам цього бренду.
Консистенція у сироватки схожа на молочко, білого кольору, добре розподіляється по шкірі і одразу надає зволоження. Не залишає липкості, не скочується. Її дія інтенсивна, за відчуттями дає ефект легкого крему, на літо навіть може його замінити.
Мені подобається, як вона працює, трошки розгладжує рельєф і тон шкіри виглядає здоровим. В тандемі з кремом з цієї ж лінійки добре підтримується зволожений баланс. Знаючи поведінку своєї шкіри в зимній період може виникати сухість на крилах носу і підборідді (через опалення в приміщенні) - так от наразі я таких проблем не маю, і мене це дуже тішить.
Коментарі (0)