Розбір покупок
Бюті-анпакінг ч.2
Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick - Pose
Помада на фото має більш насичений вигляд, ніж у житті. Наноситься як олія, класний сливово-рожевий відтінок, на губах має вигляд як "свої губи", тільки більш соковитий.
Покриття тонке, невагоме, пігментація позамежна, не потрібно нашаровувати, на губах не відчувається. Добре зволожує сухі губи, не підкреслює лущення і навіть трохи розгладжує текстуру. Фініш кремовий глянцевий.
Чесно кажучи, це найкраща помада, яка у мене була. Дійсно крута помада бездоганної якості.
Givenchy Rose Perfecto lip balm - 111 Soft nude
I'm just a girl або хто я така, щоб просто взяти і не переплатити за чохол помади? Коли звичайні помади вже є, час купувати красиву))
Бальзам вирівнює губи, надає той самий приємний нюдовий відтінок. На ділі він напівпрозорий з вершково-сатиновим фінішем. Візуально губи стають трохи більшими, за це я його і поважаю.
Armani eye tint - 22 M Cashew
Дуже красиві тіні. Оскільки я не вмію фарбуватися, я люблю ті продукти, які легко і рівномірно розподіляються.
✔️ ідеальний варіант для денного легкого смокі і універсальний для підкладки вечірнього
✔️ без зусиль розподіляються чим завгодно і з ними складно поставити плями
✔️ самофіксуюча текстура, підійде для дівчат з жирною шкірою повік
✔️ відтінок не наглухо матовий, а є невеликі світловідбивні частинки, при освітленні створюється відчуття об'ємної повіки
✔️ можна нашаровувати
Це моє найвдаліше придбання серед рідких і кремових тіней - не скочуються, не тьмяніють, витрата мінімальна. По-моєму ідеально!
Коментарі (0)