YuliHrytskoff

Фіксуючий гель для брів Lamination Brow Fix Keratin Gel Joko Blend

Фіксуючий гель для брів Lamination Brow Fix Keratin Gel Joko Blend

Я з тих людей, які не уявляють свого макіяжу без якісного фіксуючого гелю для брів! Я можу не фарбувати брови, не використовувати олівчик в денному макіяжі, але акуратно вкласти брівки прозорим гелем – то святе! У мене було вже дуже багато таких гелів з різної цінової категорії, але одним із вартих уваги серед них є Фіксуючий гель для брів Lamination Brow Fix Keratin Gel Joko Blend, про який розповім у даному відгуку.

Дизайн цього гелю дуже милий і жіночний!

Флакончик з гелем прийшов до мене запакованим у красиву картонну коробочку рожевого кольору, на обороті якої можна ознайомитись з офіційною інформацією про засіб від виробника.

Сам же флакончик виготовлений із якісного пластику рожевого кольору, матовий на дотик. Ніжний рожевий колір, чорні надписи, бархатистість на дотик – ну краса ж!

Флакон міцно закривається гвинтовою кришечкою та візуально є частиною флакону.

Продовженням кришечки є щіточка для нанесення гелю на брови. Щіточка у формі розпушеної ялинки, доволі велика, густо набита м’якеньким синтетичним ворсом. Щіточка дуже зручна, нею легко наносити туш та фіксувати волосинки у потрібному напрямку.

Об’єм гелю немаленький – 10 мл. Вистачає його надовго, до того ж, він не засихає та не густіє у флаконі тривалий час після його відкриття.

Склад. Зазвичай, я не розбираю склади у декоративній косметиці, але в даному гелі, окрім класичних для такого роду засобів, є й гарні доглядові компоненти, тому хочеться про це також розповісти. Зокрема, він збагачений кератином, який зміцнює та відновлює волоски брів, роблячи їх більш еластичними та блискучими, а також касторовою олією, яка живить і зволожує волоски, зміцнює та стимулює їх ріст. Тому гель виконує не тільки декоративну, але й доглядову функцію.

Консистенція засобу гелева, в міру густа.

Текстура однорідна – гель не містить в собі грудочок чи будь-яких інших домішок.

Запах.Гель парфумований – для мене це в новинку) Була приємно вражена після першого відкриття флакончика! Запах доволі інтенсивний, в стилі ароматів парфумерного дому Terenzi. Яскраво відчувається під час використання гелю та слабше – десь пів годинки після його нанесення. Запах не заважає та не відволікає.

Фініш. Гель висихає на бровах досить швидко після нанесення, та не миттєво – є час поправити/виправити якість неточності. Фініш гарний природній – він не глухий матовий, але й не надто блискучий.

Стійкість гелю чудова – він гарно фіксує волоски у потрібному напрямку та зберігає їх у такому вигляді на протязі всього дня (звичайно, якщо не терти брови руками).

Демакіяж. Гель з легкість змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу, в мене для цих цілей – міцелярна вода.

Гель на даний момент представлений тільки у прозорому відтінку.

На бровах гель виглядає дуже природньо – не створює ні надмірного блиску, ні матовості. При цьому, брови добре зафіксовані у потрібному напрямку.

Завдяки дуже зручній щіточці, гель дуже легко наноситься та розприділяється по бровам. Олівець не змазує та не стирає. Висихає досить швидко, але не миттєво, тому є час підправити неточності. Після застигання не залишає на бровах ні надмірного блиску, ні білого нальоту. Дуже природньо дивиться в макіяжі.

Шкіру гель не стягує, на бровах відчувається комфортно, не обтяжує їх.

Тримає задану бровам форму цілий день. Взагалі, гель бездоганно себе поводить на бровах, безпроблемний у нанесенні і нОсці.

Я задоволена ним цілком і повністю, тому до покупки впевнено рекомендую!

17 грудня, 2024
YuliHrytskoff
17 грудня, 2024