Фіксуючий гель для брів Lamination Brow Fix Keratin Gel Joko Blend
Надійна фіксація та довготривала укладка брів з цим гелем – не проблема! А ще – в нього ну дуууже цікавий запах)
Я з тих людей, які не уявляють свого макіяжу без якісного фіксуючого гелю для брів! Я можу не фарбувати брови, не використовувати олівчик в денному макіяжі, але акуратно вкласти брівки прозорим гелем – то святе! У мене було вже дуже багато таких гелів з різної цінової категорії, але одним із вартих уваги серед них є Фіксуючий гель для брів Lamination Brow Fix Keratin Gel Joko Blend, про який розповім у даному відгуку.
Оформлення/дизайн
Дизайн цього гелю дуже милий і жіночний!
Флакончик з гелем прийшов до мене запакованим у красиву картонну коробочку рожевого кольору, на обороті якої можна ознайомитись з офіційною інформацією про засіб від виробника.
Сам же флакончик виготовлений із якісного пластику рожевого кольору, матовий на дотик. Ніжний рожевий колір, чорні надписи, бархатистість на дотик – ну краса ж!
Флакон міцно закривається гвинтовою кришечкою та візуально є частиною флакону.
Продовженням кришечки є щіточка для нанесення гелю на брови. Щіточка у формі розпушеної ялинки, доволі велика, густо набита м’якеньким синтетичним ворсом. Щіточка дуже зручна, нею легко наносити туш та фіксувати волосинки у потрібному напрямку.
Об’єм гелю немаленький – 10 мл. Вистачає його надовго, до того ж, він не засихає та не густіє у флаконі тривалий час після його відкриття.
Характеристика властивостей
Склад. Зазвичай, я не розбираю склади у декоративній косметиці, але в даному гелі, окрім класичних для такого роду засобів, є й гарні доглядові компоненти, тому хочеться про це також розповісти. Зокрема, він збагачений кератином, який зміцнює та відновлює волоски брів, роблячи їх більш еластичними та блискучими, а також касторовою олією, яка живить і зволожує волоски, зміцнює та стимулює їх ріст. Тому гель виконує не тільки декоративну, але й доглядову функцію.
Консистенція засобу гелева, в міру густа.
Текстура однорідна – гель не містить в собі грудочок чи будь-яких інших домішок.
Запах.Гель парфумований – для мене це в новинку) Була приємно вражена після першого відкриття флакончика! Запах доволі інтенсивний, в стилі ароматів парфумерного дому Terenzi. Яскраво відчувається під час використання гелю та слабше – десь пів годинки після його нанесення. Запах не заважає та не відволікає.
Фініш. Гель висихає на бровах досить швидко після нанесення, та не миттєво – є час поправити/виправити якість неточності. Фініш гарний природній – він не глухий матовий, але й не надто блискучий.
Стійкість гелю чудова – він гарно фіксує волоски у потрібному напрямку та зберігає їх у такому вигляді на протязі всього дня (звичайно, якщо не терти брови руками).
Демакіяж. Гель з легкість змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу, в мене для цих цілей – міцелярна вода.
Відтінок/свотчі
Гель на даний момент представлений тільки у прозорому відтінку.
Фото гелю на бровах
На бровах гель виглядає дуже природньо – не створює ні надмірного блиску, ні матовості. При цьому, брови добре зафіксовані у потрібному напрямку.
Використання, враження від Фіксуючого гелю для брів Lamination Brow Fix Keratin Gel Joko Blend
Завдяки дуже зручній щіточці, гель дуже легко наноситься та розприділяється по бровам. Олівець не змазує та не стирає. Висихає досить швидко, але не миттєво, тому є час підправити неточності. Після застигання не залишає на бровах ні надмірного блиску, ні білого нальоту. Дуже природньо дивиться в макіяжі.
Шкіру гель не стягує, на бровах відчувається комфортно, не обтяжує їх.
Тримає задану бровам форму цілий день. Взагалі, гель бездоганно себе поводить на бровах, безпроблемний у нанесенні і нОсці.
Я задоволена ним цілком і повністю, тому до покупки впевнено рекомендую!
Коментарі (0)