Maybelline New York Fit Me Blush
Магія поза Хогвартсом 💫
Чесно зараз будуть з’являтися негативні дописи, бо ці продукти мені хочеться залишити в 2024 і ніколи до них не повертатися.
В мене в цьому році було дуже багато рум’ян від Lamel, які розбилися, не витримали довгу дорогу, чи їм допомогла моя жіночка.
Тож одного разу, коли я була в гостях у мами, вона подарувала мені рум’яна. На перший погляд. Вони виглядаю ідеально. Надійне і стильне пакування, класний об’єм і термін придатності два роки. Плюс бренд досить популярний на нашому ринку, багато хто йому довіряє.
- В мене вони в відтінку номер 15 – Nude, персиково-рожевий корів з приємним і дуже делікатним рожевим шиммером, просто краса. Мені колір дуже сподобався, універсальний на кожен день.
А тепер перейдемо до головного.
Я гралася з ними з літа, навіть купила ще додаткові кісточки для рум’ян по-різному набиті. І нічого не допомогло.
- По-перше вони дуже пресовані.
- По-друге дуже сухі, в поганому плані.
Вони ніяк не набираються на кісточку, ви можете 10 разів провести їх по обличчю і нічого не побачити. Можливо на 25 раз перенесеться тільки рожевий шиммер.
Одним словом пігменту тут майже немає. Ідеальний продукт для людей, які бояться рум’ян. З однієї сторони ви користуєтесь рум’янами, з іншої їх майже нема. Магія.
На фото 10 разів нанесено кісточкою і три рази пальцем, щоб хоч трішки показати колір.
Не знаю, як з іншими відтінками. Але рекомендувати не можу.
Коментарі (0)