anya_kozachenkoo

Glambee love to love. Luxuriate eyeshadow palette

Скажу чесно, я скептично відношусь до бренду Glambee. Мені він не дуже подобається візуально, та і засоби які я тестила мені не дуже сподобались за якістю. Але на цю палетку тіней було стільки класних відгуків, що я просто мусила її спробувати.

Об'єм 12, 6 грам, виготовлена в Китаї.

Отже, мої враження від ціє палетки.

Гама цієї палетки нагадує мою улюблену 2 роки тому палетку від Huda beauty Rose Quartz. Я її дуже любила.

Відтінки в цій палетці дійсно дуже схожі.

Дизайн, мені симпатичний, хоча доволі яскравий, нагадує трохи дитячу косметику. Але якість пластику хороша, кришка не відвалюється. Дзеркало велике та якісне.

Відтінки:

Матові - їх тут 8. Є відтінки і для складки, і для затемнення. Вони шовковисті, не сухі. Осипаються. Пігментація хороша, можна наслаювати. Темним відтінком подобається робити розтушовану стрілку. Тушуються без проблем, не залипають. З ними легко працювати. Якість хороша.

Сяючі - 9. Сяйво нереальне. Яскраві, добре пігментовані. Наношу їх лише пальчиком, осипання некритичне, але якщо наносити обережно на консилер або базу, то осипання взагалі немає. Стійкі, не скочуються. Повіко не жують. Всі відтінки гарної якості. Мені дуже сподобались. Формула у них сучасна, це щось середнє між шимером та спарклом. Відтінки як матові, так і сяючі не замилюються.

Ще один відтінок, яким я не користуюсь, це типу як база під тіні. Він гелево-вазеліновий, такий є і в палетці Huda beauty. Не користуюсь, тому що не бачу в ньому необхідності, і мені подобається коли він виглядає охайно в палетці, бо в Huda beauty, я його розмазала і мені він візуально не подобався.

Ще один плюс , це що палетка нічим не пахне, бо дуже часто бюджетні палетки пахнуть фарбою.

Хто любить такі відтінки раджу спробувати, адже я великих надій на цю палетку не покладала, але вона просто 🔥