#Mybeautyachievements2024
👀
Пробіжусь по списочку,який складала на початку року📝
Я вже й забула,що я там писала 😂
- 1 пунктом у мене було Більше відпочивати. Ця мрія як була нездійсненою ,так нею і залишилася.Ще й більше роботи добавилося🫠 Може повезе і в наступному році у мене буде відпустка ,але це не точно 😅
- 2 .Тур по лікарням 😂 Ну тут я себе похвалю ,я сходила до стоматолога, до гастроентеролога який направив до нервапатолога ,який сказав шо я дуже дьоргана і мені треба пити заспокійливі і лікувати спину😅
- 3.Заняття спортом. Ой ..ну з наступного понеділка вже точно почну 🤣Давайте до наступного пункту 😅
- 4.Робити більше макіяжів і більше знімати відео. Бажання знімати було багато,а от часу нажаль ні,так шо цей пункт майже не виконала,хоча прогрес у зйомці відео є.
- 5.Віддавати /викидати засоби якими не користуюсь. Викинула цілий ящик перед переїздом і буду на тиждні ще перебирати,бо хочу перед новим роком роздати засоби які просто лежать.
- 6.Змінити зачіску та купити нормальний фен.Зачіску не змінила ,хоча влітку пофарбувала волосся в блонд ,а місяць назад зафарбувала його під свій натуральний але це вже зовсім інша історія😅А фен купила 👌🏻7.Зробити манікюр с гель лаком . Два роки не робила і зрозуміла,що я вже і не хочу той гель ,без покриття мені зараз комфортніше.
Також за рік у мене значно збільшилась кількість парфумів, дякуючи дівчатам з клубу ,які пишуть розгорнуті відгуки на аромати і звістно дякую своїм особистим консультантам ,які в чаті описують як пахне аромат 😂
Вже можна сказати,що в мене міні колекція 🤣 Ще не така звістно як у Alina_Demchenko і Vikulyk але я вже майже шарю в цій темі 🤣
Також ,навіть не із планів ,а мрій ,було повернутися до Харкова ,але через роботу ,поки що переїхала до Києва.
Тож,якщо, хтось хоче вибратись на філіжаночку кави або шось покрєпчє то вихідний в мене в неділю🤪
Коментарі (0)