Блиск- олія NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip
Відтінок MISSED CALL 📲
Давно хотіла спробувати бренд NYX. Своє знайомство вирішила з блиска-олійки для губ, так як це один з найулюбленіших мої продуктів для губ.
Наступили холодні дні і я на постійній основі використовую олійки для губ оскільки - це унікальний продукт, який доглядає і надає відтінку губам. Запобігає сухості та стягнутості на губах. Захищає від обвітрювання.
Відтінок у мене під назвою MISSED CALL (пропущений дзвінок). Має рожевий природній колір. Фініш сяючий, вологий. Не затікає в зможки та не підкреслює недоліки на губ. Мій колір на 100%.
Збагачений оліями морошки та насіння малинових кісточок, скваланом.
Текстура у нього більше нагадує блиск - густа, вʼязка. Липкість на губа майже не відчувається. Приємний на губах.
Аромат легкий, фруктовий.
Стійкість у нього, як у будь-якого подібного продукту - не довготривала. Потрібно оновлювати його регулярно на протязі дня. Після нанесення через пару хвилин олійки- блиску на губах стає менше. Відчуваю, що губи його ввібрали та стали більш м’ягкими та зволоженими.
Має яскраву, запам'ятовуючу, комфортну упаковку. Великий спонж зручний у використанні.
Однозначно, олійка- блиск від NYX Professional безумовно займає почесне місце в мої топ засобах для губ на зиму 🫶🏼
Коментарі (0)