Vikulyk

Який красивий набір, як зовнішньо, так і внутрішнє наповнення

Затест боксу якраз припав на період загострення проблем зі шкірою, тож я могла сповна його оцінити, адже шкіра майоріла всіма видами висипів: підшкірний прищик, дрібні гнійні висипання і червоні прищики. Цього разу було досить сумно, та за декілька тижнів шкіра прийшла до адекватного вигляду.

🌷Бокс неймовірної краси, отримати такий в подарунок було б дуже приємно. Попереду багато свят і таким чудовим презентом можна дуже навіть потішити, тим паче зараз такі знижки. А отримати такий великий комплекс догляду за цю ціну одразу закриє безліч питань в плані догляду.

💪🏻Коробка дуже якісна, стильна і лаконічна. Навіть зберігати ці косметичні продукти саме просто в ній ви зможете довго, я переконалась на своєму прикладі.

🎀Всі продукти в повнорозмірній версії.

🧪Давайте поговоримо в загальному про кожен засіб окремо і далі розповім і покажу, який же ефект я отримала від 6-ти засобів.

1.Пінка для вмивання Hillary Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil.

Таке ніжна і густюща, такої густої пінки я ще не мала і це дуже приємно! Відчуття, наче я рву шматочок хмаринки і вона огортає моє обличчя.

Не викликає сухості чи подразнення, зберігає шкіру обличчя шовковистою.

Також пінка має протизапальну та бактерицидну дію.

Легко змивається і не викликає висипань.

Активні компоненти:

• Олія таману: регулює діяльність сальних залоз, захищає шкіру від навколишнього середовища, укріплює капіляри, запобігає висиханню.
  • Олія жожоба потужний антиоксидант, що володіє бактерицидними та протизапальними властивостями, вона чудово відновлює шкіру.

2.Убтан Hillary ASAI UBTAN.

Вперше пробую подібний засіб, було дуже цікаво.

Це така суха суміш, яку потрібно розмочувати водою і наносити на обличчя, як маску, промасажувати і змити. Використовувати можна 2-3 рази в тиждень.

• Аромат трав‘яний, в стилі аюрведи.
  • Бутан чудово заспокоює почервоніння,
  • Відлущує шкіру, завдяки чому зменшується кількість чорних цяток і постакне.
  • Шкіра виглядає більш пружною, оксамитовою, сяючою, і ідеально очищеною.
  • Дія його помірна, та він є сповна лояльний до дерми, адже не створює подразнення, не призводить до почервонінь, та не дряпає шкіру, зате виконує чудові масажні функції.

Цікава суміш включає в себе: глину, нутове борошно, трав'яні, ягідні та фруктові порошки.

Серед активних інгрідієнтів присутні:

• Шикакай: має антисептичні, себорегулюючі та очищаючі властивості.
  • Асаї: має антиоксидантні властивості, забезпечує м‘яку ексфоліацію, покращує еластичність шкіри.
  • Нутове борошно: якісне очищення шкіри від чорних цяток і прищів, має загоюючі властивості.

3.Тонік для жирної та проблемної шкіри Hillary Lactic Aсid Toner.

Перше, що кидається в очі, то це формат спрею, дуже зручно, адже від засобу можна отримати додатковий освіжаючий ефект.

• Розпилюється доволі мілко і рівномірно легкими крапельками, з обличчя не стікає.
  • Чудово тонізує шкіру, не обтяжуючи її, він добре вбирається, без відчуття липкості, але зазвичай я не даю йому засихати, адже після нього в боксі йде сироватку з гіалуроновою кислотою, яка краще діє, якщо її наносити на вологу поверхню. Цікаво, чи це так продумано навмисно в цьому боксі, але ставлю лайк за ідею.

Активні компоненти:

• Молочна кислота: має відлущуючий властивості, підвищує бар‘єр шкіри, запобігає закупорюванню пор, утримує вологу і зменшує пігментацію.
  • Sodium PCA: пом‘якшує шкіру, зберігаючи в ній вологу. Збільшує захисні властивості і покращує водно-ліпідний баланс.
  • Гіалуронова кислота: має захисну та регенеруючу здатність, створює поверхневе зволоження шкіри.

4.Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic.

Справжній гіалуроновий рай, адже містить в собі гіалуронову кислоту в різномолекулярних її видах.

• Вона, як шовкова гладь, яка розприділяється по шкірі, роблячи її гладенькою сяючою, пружною і зволоженою.
  • Сироватка дуже комфортно відчувається на шкірі, без липкості і обтяження.
  • Вона, як ковток свіжої води для вашої шкіри.

5.Крем для жирної і проблемної шкіри Hillary Corneotherapy Intense Сare Tamanu & Jojoba.

Якщо ви хочете прокинутись без сального млинця на шкірі зранку, то цей крем чудово вам допоможе.

• Крем містить в собі натуральні олії, проте він дуже легкий і невагомий, мою шкіру він матує, при цьому не сушить її.
  • В складі присутня саліцилова кислота, яка дуже добре працює із забитими порами. А олійки захищають шкірний бар‘єр від зневоднення.
  • Шкіра після нанесення дуже м‘яка і шовковиста. Тон обличчя виглядає рівнішим.
  • Крем має приємну текстуру і легкий квітково-цитрусовий аромат.

6.Ну і куди ж без приємного бонусу. В наборі також нам поклали засіб для догляду навколо зони очей, а саме-Відновлюючу сироватку навколо очей Hillary Anti-fatigue.

• Скажу, що сироватка доволі добре зволожує шкіру в ніжній зоні обличчя, навіть не хочеться зверху використовувати крем.
  • Вона гарно розгладжує шкіру, створюючи ліфтинг ефект.
  • Додає сяяння і пружності, прибирає набряки.

Активні складники:

• Кофеїновий порошок: має антиоксидантну дію, зменшує набряклість і темні кола під очима.
  • Екстракт зеленого чаю: стимулює кровообіг, має протизапальну дію і захищає від вільних радикалів.
  • Екстракт Алое вера: знімає подразнення, заспокоюючи шкіру. Має антивікову та антиоксидантну дію.
  • Трегалоза: підтримує рівень вологи шкіри.

Давайте покажу, яка була моя шкіра і яка стала. Не тільки візуально, але й відчуття були максимально не комфортними, адже відчувався свербіж.

Багато почервонінь, які хотіли перетворитись у болючі великі висипи, проте я почала користуватись засобами з набору і висипи стали менш активними, якщо були, то доволі безпроблемні, дрібні і швидко проходили.

Постакне теж швидше зникали з обличчя.

Після користування з першого ж разу було помітно, що висипи загогоюються і підсихають.

Мені більше подобається, як виглядають пори, вони менш забруднені.

Так, поки шкіра ще не ідеал, проте я працюю над цим і стараюсь максимально зменшити наслідки акне.

Висип на лобі-це підшкірний прищ, який зазвичай в мене дуже довго не проходить, мінімум місяць часу йому потрібно, проте цього разу він зник швидше, ніж за 2 тижні, що доволі хороший результат.

Багато я наговорила, нафоткала) Тож давайте перейдемо до завершення у вигляді висновку.

Це дійсно чудовий набір з усім необхідним, який ефективно і комплексно працює з проблемною шкірою. Тому якщо вам потрібно оновити свій догляд-рекомендую спробувати зразу багато хороших засобів в одній упаковці ❤️

17 грудня, 2024
Vikulyk
17 грудня, 2024