V I K K Y

Один із найвідоміших BB-кремів - MISSHA PERFECT COVER

Скільки бачила відео з цим BB, читала гарні коментарії, переглянула відео у блогерів та інста-магазинів. Я купилась і замовила його.

Маю комбіновану шкіру , схильну до комедонів. Я була в пошуках ідеального тонального, який гарно перекриває і при цьому зволожує, і щоб це було щось легке. До цього користувалась Eveline liquid control. Але у якийсь момент він почав виділяти сухість в області носу. І для мене було важливим ідеальне покриття із зволоженням.

Побачивши у всіх онлайн-магазинах Missha, мільйон рекомендацій, все ж таки, вирішила його спробувати. Довго обирала між № 21 та №23. Обрала №21.

Коли я нанесла на руку, мені сподобалась текстура і відтінок. Як на мене, то крем має дивний запах дешевого тональника, але через час я його не відчувала.

Мені сподобалось:

• як він виглядає на обличчі;

• дісно гарно зволожує;

•перекриває не погано (перекрив моє легке пост-акне);

• текстура.

Не сподобалось:

• викликав у мене висипи, так як у складі є комедогенні компоненти. Нанесла всього на декілька годин;

• № 21 виявився занадто світлим і виглядає білою маскою на мені. Підійде для білосніжок.

• має дивний запах дешевої косметики.

Не рекомендую комбінованій схильній до висипів шкірі. Найбільше підійде для сухої, нормальної шкіри.

Обов'язково перевіряйте на склад перед тим, як купувати.