Комфортна гідрофільна олія
Chaban Natural Cosmetics Cleansing Oil
Я та сама фанатка гідрофільних олій, і не дивлячись на те, що маю супер-проблемну шкіру поки що не можу від них відмовитись (та і не хочу, якщо чесно, бо гідрофільні олії - найбільш комфортний вид демакіяжу для мене).
Я давно дивилась саме на героїню сьогоднішнього допису, а після допису OKazkova точно зрозуміла, що маю обовʼязково її спробувати.
Залишаю посилання на допис Саші👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/51986/ 🫶
Олійка представлена в обʼємі 100 мл у пляшці з дозатором, а також є фо рмат мініатюри обʼємом 30 мл, але не знаю наскільки там практична пляшечка, бо вона дозатору не має.
У мене саме варіант повнорозмірного продукту, в цій пляшці видно залишок олійки і це зручно, обожнюю прозорі баночки) а також люблю саме пластикове пакування, бо воно найбільш стійке і не боїться падінь.
Дозатор тут ніби як «вистрибує» і стає потім довгим.
Сама олійка за кольором жовта, перед використанням її потрібно обовʼязково збовтати.
Текстура в неї масляна, але вона не лишає відчуття жиру і смальцю ні на руках, ні на обличчі.
Аромат доволі приємний, він такий солодко-густий, при цьому не задушливий і здається знайомим, але я ще досі не зрозуміла, що ж мені нагадує.
Склад цієї олійки максимально натуральний, він складається з таких олій, як виноградних кісточок, фундука, жожоба, фундуку і солодкого мигдалю, а також є ефірна олія лимону.
Полісорбат-80 тут виступає в якості емульгатору і забезпечує те саме перетворення олії у молочко.
Саме через те, що склад такий натуральний, то в термін придатності засобу після відкриття складає всього лише 3 місяці.
Дозатор видає доволі щедру порцію продукту, якої особисто мені забагато для одного разу, тож я намагаюсь повністю на нього не натискати)
Олійка гарно (і швидко) розчиняє макіяж, а також легко емульгується в нуль при додаванні води.
Після змивання немає жодного сліду жирності, але памʼятаємо про те, що гідрофільні продукти обовʼязково змиваємо другим етапом за допомогою пінки/гелю.
Відсутність жирності після змивання водою - провідний фактор для мене у виборі гідрофільної олії, бо це про комфорт.
Олійка від Chaban Naturals саме така - вона зручна, гарно змивається, має приємний аромат та демократичну ціну (а на makeup ще й часто на знижках). Тому однозначно раджу спробувати і собі також зберігаю в «список хороших гідрофільних олій»💛
Коментарі (0)