Грушева пінка для ванни
Яка змінює колір 😱
Tink Kids порадував мене такою піною для ванни, яка при змішуванні з водою змінює колір)
Якщо чесно, то я вперше бачу подібний засіб і це реально дуже прикольно, думаю, що дітки від такого взагалі будуть у захваті 🤩
Сама пінка представлена у прозорій пляшці з притаманним для бренду монстриком на етикетці, на цей раз він жовтенький 🥰
Обʼєм піни - 300 мл, у пляшці колір жовто-зелений, а от у воді буде інший 🤭
Аромат - це соковита, солодка груша, нагадує грушевий сік чи цукерку «Дюшес».
З корисностей у складі можу виділити:
• Allantoin, Panthenol: Заспокоюють та регенерують шкіру.
• Aloe Barbadensis Leaf Extract: Зволожує та заспокоює.
• Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract: Тонізує та надає антиоксидантний ефект.
• Glycerin: Зволожувач, компонент НЗФ шкіри.
Також у складі присутня одна жорстка ПАР (SLES) та мʼяка (Cocamidopropyl Betainе).
Консистенція тут звичайна гелева, колір у флаконі як я вже згад увала - жовто-зелений.
Не знаю, який компонент відповідає за зміну кольору у воді на синій, але по-моєму це класна розвага😄
Піна створюється дуже густа і пишна, я таке люблю, а головне, що і тримається вона також довго.
На шкірі після прийому ванної не лишається жодних неприємних відчуттів сухості, стягнення чи жирності, пінка просто створює гарний настрій і дарує приємний аромат. Подобається відчуття чистоти шкіра після процедури, при цьому вона не свербить від подразнення, ну і синенька водичка радує)
Для діток це чудова забава і класний спосіб заманити до ванної, бо знаю, що багацько хто не любить всі ці процедури, а тут з такими реакціями це досить цікаво та заманливо 😌
Коментарі (0)