Аніта

Aroma Bloom Sicilian Grapefuit

Aroma Bloom Sicilian Grapefuit

А ви любите використовувати вдома аромати - аромадіфузори, аромасвічі?
Я чесно скажу, що дуже люблю і часто купую аромадифузори та аромасвічі для дому. І я завжди в пошуках нових та цікавих ароматів. Аромат створює настрій і додає затишку. І сьогодні я поділюся своє новою знахідкою від бренду Aroma Bloom.

Вирушимо в подорож на Сицилію разом?

Почнемо нашу подорож з перших акордів - цитрусовий тандем із гіркими відтінками грейпфрута та соковитими акцентами апельсина.
Серце нашої подорожі огортає яскравістю фруктово-ягідних акордів. Яскраві ноти помело та лимона створюють особливу атмосферу нашої подорожі, яку доповнює солоденька нота ожини.
Незабутній шлейф цієї подорожі підкреслюють медові ноти персика та пряні акорди ванілі.

Ви вже поринули в цю соковиту атмосферу?
Аромат яскравий, приємний. Суцільна насолода в маленькому флаконі, яка здатна створити особливий настрій не тільки своїм ароматом, а і задовольнити ваше візуальне задоволення.

Аромадифузор знаходиться в картонній коробці, яка виконана дуже якісно та красиво. Вона текстурна і дуже приємна на дотик. Флакончик привабливий, скляний, на кшталт парфумерного, наповнений ароматичною рідкою речовиною. Погодьтеся виглядає це дуже естетично привабливо. В комплекті йдуть дерев'яні палички, я їх замінюю на чорні.

Що ж... Я задоволена цією подорожжю.
Аромат, яким наповнюється квартира мені дуже подобається. Особливо приємно вдихати його, коли повертаюся з вулиці. Він так м'яко, ніжно обволікає і начебто розслаблює. Аромат миттєво піднімає настрій та бадьорить. Якщо ви в пошуках нової ароматичної композиції для дому, то рекомендую звернути увагу на Aroma Bloom.

19 грудня, 2024
Аніта
19 грудня, 2024