Наталочка

Стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 7.11

Стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 7.11

У мене сиве волосся, середньої довжини і досить густе. Восени я фарбувалася у світло-мідний відтінок, і цей колір цікаво перекрив його — на світлі з'явився ледь помітний рожевий підтон. Виглядає незвично, але в цілому дуже гарно та природно.

Коробка велика, яскрава й дуже приваблива — все виглядає дорого та стильно. Усередині є все необхідне для фарбування вдома:

● Крем-фарба — 48 мл

● Крем-проявник — 72 мл

● Аплікатор-гребінець для зручного нанесення

● Шампунь-догляд після фарбування — 12 мл

● Маска для волосся — 60 мл (до речі, вона неймовірно пом'якшує!)

● 1 пара одноразових рукавичок

● Інструкція по використанню

Це дуже зручно — не треба нічого докуповувати, бо в наборі є все, навіть засоби догляду, щоб завершити фарбування і порадіти результату.

Фарба є аміачною, що забезпечує стійкий і глибокий колір. У складі є:

Ammonium hydroxide та hydrogen peroxide — ефективно розкривають кутикулу волосся та висвітлюють пігмент, але можуть трохи підсушувати волосся.

Cetearyl alcohol та dimethicone — пом'якшують і додають гладкості, створюючи захисну плівку, що дарує "ефект зволоження". Однак це радше візуальний ефект, тому додатковий догляд після фарбування обов'язковий.

Polyquaternium-22 та антиоксиданти (ascorbic acid) допомагають полегшити розчісування та захистити колір.

Це любов з першого фарбування! Відтінок 7.11 Ультрапопелястий русявий — холодний, благородний, ідеально лягає без жовтизни. Волосся виглядає дуже стильно, як у Анджеліни Джолі в її найкращі роки — і я не перебільшую. Якщо мрієте про холодний підтон — це те, що треба!

Фарба також гарно зафарбовує сивину, хоч і не на 100% — десь 90-95%. Особисто мене це влаштовує, бо результат виглядає природно і дуже делікатно.

Фарба зручна у застосуванні: добре змішується, не тече і має приємну текстуру. Наносити легко, навіть самостійно. Єдиний мінус — досить великий розхід на моє волосся, тому якщо воно густе або довге, варто взяти ще одну упаковку.

Фарба стійка та працює ефективно, але аміачний склад і перекис водню трохи сушать волосся. Важливо це розуміти: після фарбування потрібно обов'язково забезпечити якісний догляд — живильні маски, олійки та безсульфатні шампуні. Якщо доглядати за волоссям правильно, результат вас точно порадує — гладке, блискуче і красиве волосся.

L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 7.11 подарує стійкий холодний колір без небажаних теплих відтінків. Ідеальний варіант для тих, хто шукає попелястий русявий з ефектом "дорогого" кольору. Так, потребує додаткового догляду, але результат того вартий.

18 грудня, 2024
Наталочка
18 грудня, 2024