Marinka🌈Rainbow

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Підходить до кінця 2024 рік і час зробити висновки ❤️ На початку року ми давали собі обіцянки , багато з яких я втілила в життя.

1) Харчування

Це перший пункт в моєму списку, обіцяла собі налагодити режим харчування, споживати менше солодощів та кави. Можу сказати що виконала 50 на 50. Насправді в сучасних реаліях важко тримати дієту та харчуватися виключно корисним. Інколи день буває настільки важким що кава з шоколадною цукеркою просто порятунок та антидепресант. Але це виключно моя залежність.

2) Продуктивність

Я обіцяла писати більше дописів в клубі, робити гарні фотографії .Ну що ж ... За рік я зробила 96 дописів. Не можу назвати себе активним автором, але кожен допис я пишу виключно в своє задоволення коли є можливість та натхнення. Ніколи не розглядала MUC як місце для додаткового заробітку для мене це спільнота що надихає на нові звершення, де можна себе проявити та побачити себе в образах які б я точно не наважилась зробити в житті.

3) Догляд

В цьому році я почала приділяти більше уваги догляду за обличчям, ходити до косметолога, знайшла свого бровиста, лешмейкера та майстра з манікюру. Раніше я жалкувала витрачатися на здавалося не дуже потрібні процедури які можна зробити і вдома. Але вдома я все одно не роблю, а економія часу дуже помітна.

4) Спорт

Повернулася до занять в залі,намагаюсь не лінуватися.

5) Мінімалізм

Привчила себе купувати менше косметики та парфумерії. Намагаюсь купувати тільки те що потрібно і чим точно буду користуватися. Також якщо подобається якийсь парфум, то не купую одразу флакон , а знаходжу спочатку пробники. Це дає змогу зрозуміти аромат і не витрачати кошти на річ яка потім буде просто прикрашати поличку або перейде в інші руки .

6) Любов до себе

З кожним роком люблю себе все більше такою яка я є) Сприймаю себе з усіма недоліками і не прагну постійно щось в собі змінювати. В мене стабільний колір волосся,стабільна довжина з якою комфортно. Ну і звісно розумію що головне здоров'я, те що в середині. Що треба дбати в першу чергу про свій організм, піклуватися про нього,пити вітаміни, проходити при необхідності аналізи. Навчилась правильно розставляти пріоритети.

7) Відкриття

В цьому році завдяки клубу я відкрила для себе багато нових брендів та мала змогу тестувати круті продукти. Дуже вдячна за цю можливість ❤️ Я навчилась розбиратися в активах, розуміти що саме підходить та потрібно моїй шкірі. Це дуже цінно.

Тож далі - більше 💕

До Нового року,до нових звершень!

Бажаю всім нам більше краси і звісно мирного неба над головою!

19 грудня, 2024
Marinka🌈Rainbow
19 грудня, 2024