Sofiia_Ts

Зубна нитка Oral-B Pro-Expert Floss

Рішила присвятити цьому засобу пост, бо ще доволі часто стикаюсь з людьми, які не люблять користуватись зубною ниткою через їх незручність.

На фото реальна кількість)))

Я була така ж, вона в мене постійно рвалась, застрягала між зубами, різала пальці, і завжди перед походом до стоматолога думала про себе "ну і як люди цим користуються щодня?".

Поки мені не привезли цю нитку з США дуже давно. Моє життя поділилось на До і Після. Її в продажі тут ще не було, і я думала, чого??? Ну чого люди мають страждати, якщо є це чудо? Але побачила нарешті в багатьох магазинах тут.

Тому моє завдання тут і зараз - познайомити по максимум людей саме з цією зубною ниткою, і ви будете робити очищення в задоволення, і це дозволить підняти вашу гігієну ротової порожнини в РАЗИ, і дозволить мінімізувати утворення міжзубного карієсу.

Чим ж ця відрізняється від інших ниток?

- МАТЕРІАЛ. Ця нитка ще називається флосс, вона не у вигляді округлої нитки, а як стрічки: плоска та тонка.

- ТОВЩИНА. А саме її мінімальність, вона дозволяє пройти у будь-які проміжки, в мене до брекетів зуби були доволі щільно розташовані, і нитка постійно рвалась, але не ця, вона проходить легко.

- ЩІЛЬНІСТЬ. Вона не рветься, абсолютно! Навіть якщо сильно потягнути, вона розтягується, але не рветься, і не слоїться.

- ГЛАДКІСТЬ. Класична зубна нитка все таки має нерівний рельєф, і це деколи може пошкоджувати ясна і зачипатись за нерівні зуби, а тут проходить дуже легко.

- СМАК. Тут немає сильної віддушки, тому тут вона ніжна та делікатна.

- ЦІНА. Вона в такому ж ціновому сегменті як і інші, але якість в рази краще.

- ЕФЕКТ. Доволі схожий, гарно забирає часточки їжі, але набагато комфортніше.

Я взяла нитку такого ж бренду якою користувалась раніше, і зробила макрофото, щоб ви могли детальніше побачити різницю.

Найбільше це зумовлено матеріалом з якого виробляється: стандартна робиться з нейлону, який ніби би мав надавати хороший якісний результат, але він складається з багатьох волокон, які все одно рвуться.

Так як флос зроблений з інноваційного полімеру, який є значний легшим, міцнішим, еластичнішим. Цей матеріал використується в багатьох сферах.

Якщо ви справді страждаєте від щільного розташування зубів, і всі нитки вам не підходять або є проблема слоїння та пошкодження ясен - це моя щира рекомендація спробувати Oral-B Pro-Expert Floss.

Використання зубної нитки зменшить прояви міжзубного карієсу, і саме ця дозволить зробити процес комфортним.

Можу на своєму прикладі сказати, що після щоденного використання нитки стан зубів став краще, навіть наліт та зубні камені не накопичуються як раніше, і відчуття свіжості навіть в рази довше.

19 грудня, 2024
Sofiia_Ts
19 грудня, 2024