Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Вдала новинка
Тональний крем, що непогано маскує і доглядає за шкірою, навіть бореться з пігментацією.ю, адже збагачений гарними доглядовими компонентами.
Сам тональний засіб мені сподобався, він дуже приємно відчувається на шкірі і просто шикарно виглядає, але так відтінок і на мені затемний.
Колір 60-80 призначений для азіатського типу шкіри, принаймі так позначено на листівці, тож я знала, що він буде мені затемний, та спробувати в тестуванні хотілось, щоб оцінити властивості і покриття.
Відтінок красивої морської засмаги, мені від подобається доречі, але не підходить.
От для міс світу 2000 Прянка Чопра, що є обличчям цього тональника, такий тон би підійшов.)
Моя шкіра до нанесення. Класична світла слов'янська шкіра, з жовтим підтоном.
Наношу з піпетки, не жалію, щоб показати фініш.
Дивлячись на темний тон, відчуття, що будуть плями, але бачу, що все ж він добре вирівнюється.
Моя шкіра навіть порозовіла на контрасті)
Зустрічаємо бронзову богиню) Ну буває)
Нанесла і на шию, щоб якось виглядало збал ансованого, за що поплатилась і забруднила комірець сведра 😅
Тон не окислюється, навпаки підлаштовується, та не до кінця.
Самий фініш гарний, покриття дуже красиве: кремове і вміру сяюче.
Має помірне покриття, відчувається легко, добре вирівнює тон і приховує частину недоліків.
Тут фото для розуміння контрасту.
Мені подобається, як він лежить. Гарно блюрить пори, не забивається в них, власне, як у зморшки.
Ефект гладкості тут гарний.
Стійкість не дуже висока, адже є деякі проблеми з фіксуванням, я випадоково доторкнулась легенько до обличчя і він частково зсунувся, тому раджу припудрувати.
От я доречі добряче припудрила його значно світлішою пудрою і так виходила на вулицю, але ввечері, то навіть такий темний відтінок виглядав носимо, бо на денному світлі я б не ризикнула.
От саме з пудрою від Лаура Мерсієр він тримався досить шарно, не скочування і не зникав з обличчя. Також хочу зауважити, що пудра на нього лягає гарно.
Висновок. Класний тональний засіб, завдяки красивому фінішу, приємному вирівнюванні тону обличчя, а також тішить наявність догляду і відчуття на шкірі.
Коментарі (0)