AltynChechek

Зимові маст-хеви 2024/2025

Привіт, красуні/красунчики!

Сьогодні хочу докладно зробити огляд, на мої улюблені зимові засоби, які точно не залишать вас байдужими. Тож, почнемо!

NYX Fat Oil Lip Drip (Shade That's Chic)

Цей засіб має насичений ягідний відтінок, який додає губам яскравості та виразності. Текстура олії забезпечує глибоке зволоження, роблячи губи м'якими. Стійкість середня, потребує оновлення після їжі або напоїв.

Clinique Pop Plush Creamy Lip Gloss (Shade Black Honey)

По-перше, для мене це саме той засіб, який вартує кожної своєї гривні, це однозначно фаворит, який я придбаю ще, цей блиск для губ є справжнім хітом. Відтінок Black Honey – універсальний, підходить для будь-якого тону шкіри. Він надає губам виразного кольору з легким блиском. Текстура кремова, не липка, що робить його комфортним для носіння протягом усього дня. Стійкість висока, блиск тримається на губах навіть після легких перекусів. Це ідеальний вибір для тих, хто шукає баланс між доглядом та кольором.

LAMEL Let's Glaze Lip Oil (404 - Chocolate Cookies)

Цей засіб має легкий шоколадний відтінок з блиском. Олія добре зволожує губи, роблячи їх м'якими та гладкими. Стійкість середня, потребує оновлення протягом дня.

LAMEL Flamy Jelly Tint (403 - Phantom)

Цей тинт має насичений коричневий відтінок. Він швидко вбирається, залишаючи губи злегка забарвленими. Стійкість висока, колір тримається на губах протягом усього дня, навіть після їжі.

Ці засоби – справжні перлини мого б'юті-арсеналу: чудовий колір, відмінна якість і бездоганна стійкість. Особливо хочу виділити Clinique – продукти цього бренду просто чарівні!

Моя щира порада: якщо у вас ще немає цих засобів, не зволікайте, впевнена, що ви також полюбите їх після першого ж використання. До нових зустрічей, дякую за ваші реакції та активність!<3

19 грудня, 2024
AltynChechek
19 грудня, 2024