olena_glossy

Незвичний засіб, який варто спробувати!

Незвичний засіб, який варто спробувати!

Назва інтригувала, формат здався нестандартним, а ціна - приємно бюджетною. Я вагалась, чи варто брати, але результат перевершив усі очікування!

Пакування. Компактна картонна коробочка яскраво-помаранчевого кольору із зображенням соковитого манго - одразу підіймає настрій. Виглядає яскраво і якщо не вчитуватись, можна не вгадати, що це засіб для волосся. Всередині - 4 прозорих пакетики-саше з концентратом (обʼєм 10 мл).

Нюанс: пакетики без засічки, тому приготуйте ножиці.

Склад. Aqua, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Hydrolyzed Silk Protein, Mangifera Indica (Mango) Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Trimethylsilylamodimethicone, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance, CI 19140.

Основні активні компоненти:

• Гідролізовані протеїни шовку - фрагменти білка шовку, які проникають у структуру волосся, заповнюючи пошкодження. Він робить волосся міцнішим та еластичнішим.
  • Екстракт манго - багатий на вітаміни та антиоксиданти, які живлять і захищають волосся від пошкоджень.
  • Гліцерин та пантенол - зволожують, відновлюють еластичність та здоровий блиск волосся.

Особливість засобу - концентрована формула. Виробник зазначає, що містить 95%-і гідролізовані протеїни шовку.

Текстура та аромат. Концентрат нагадує прозору з ледь жовтуватим відтінком, щільнішу води сироватку (через це раджу засіб наносити поступово, щоб увесь вміст використати за призначенням). Аромат інтенсивний манговий (для мене приємний).

Спосіб використання. Нанести вміст одного пакету-саше на вологе вимите волосся по всій довжині, уникаючи коренів. Для посилення ефекту надіти на голову шапочку для душу, залишити на 20-30 хвилин. Змити водою. Висушити волосся звичайним способом. Рекомендується використовувати курс від 8 процедур до повного відновлення волосся.

Враження від використання.

🥭 Вау-ефект з першого використання. Вже під час змивання відчуваєш, що волосся стає гладеньким, немов шовк.

🥭 Але, щоб цей ефект відчути, обовʼязково потрібна витримка. Я це роблю без шапочки, але 20 хв на волоссі концентрат точно витримую.

🥭 Зазначала вище, трошки незручно, що нема засічки. Треба враховувати, що засіб доволі рідкий, тому “вичавлювати” його краще частинами та наносити поступово.

🥭 У мене волосся не густе, але довге (нижче лопаток) і одного пакетика мені цілком достатньо. Це не варіант “побільше”, основне - рівномірно розподілити, що відчувається тактильно.

🥭 Нюанс: манговий аромат залишається надовго навіть на сухому волоссі.

🥭 Після використання концентрату волосся гладеньке та приємне на дотик, блискуче. Додатковий плюс - легко розчісується.

🥭 Засіб абсолютно не обтяжує волосся, але чудово зволожує волосся по довжині та робить його еластичнішим.

До слова, на просторах інтернету я знайшла засіб з подібним складом і ціна його за той самий обʼєм х2 😉

Тож рекомендую спробувати концентрований комплекс для волосся "Манго і Протеїни шовку". До речі, бренд пропонує й інші концентрати та філери. Кожен з них має абсолютно різний склад та консистенцію, тому варто орієнтуватись при виборі саме на потреби волосся та бажаний результат.

19 грудня, 2024
olena_glossy
19 грудня, 2024