Маски для волосся Brelil Numero
Огляд на всю серію ! Буде 7 масок !
Brelil - відомий італійський бренд професійних засобів по догляду за волоссям, а Brelil Numero зокрема - це серія різних шампуней, олійок і масок для догляду за різними типами волосся в домашніх умовах.
Я вже скористалась всіма масками цього бренду, тож ma vediamo la sostanza delle cose, це давайте подивимось на суть речей і зробимо огляд цих масок:
- Разом в цій серії аж 7 видів масок !
- made in Italy
- кожен тюбік по 300 мл, у них є і об'єм бочками в 1000 мл
- інструкція спільна для всіх: нанести на вологе волосся на пару хвилин, змити
- віддушки в масках мають схожість між собою; досить відчутні, аромат таких типових професійних доглядових засобів: хімічний аромат з парфумною нотою.
Вихідні дані
мій тип волосся: пряме довге, нефарбоване; золотисто-русе на сонці, типове для наших широт) Тип волосся - нормальний. Дозволяю собі мити голову 1 раз на тиждень, довго не жирниться, не сухе.
При цьому тестувала всі маски для різних типів волосся, жодна маска не вплинула погано.
Додам фото на сонячному освітленні, вибачте, наразі єдине оптимальне фото для прикладу.
Ще одне прев'ю: враження від масок - це індивідуальне сприйняття, бо у кожного волосся різне навіть в межах одного типу, тому, будь-ласка, не беріть близько до серця, якщо якась ваша улюблена маска не була визнана в цьому відгуку. Мій відгук - лише приблизний орієнтир для Вас, а не категорична правда в останній інстанції.
З цими вихідними даними розглянемо кожну маску окремо:
Маска з екстрактом вівса. Restructuring mask with oats
Total Repair Treatment
для ослабленого і пошкодженого волосся/ for weak, damaged hair
Це класика жанру в цьому бренді. Майже всі дівчата знають цю маску, особливо її полюбляють дівчата з пофарбованим блондом, хоч там ніде не вказано, що маска для цього типу)
- ключовий інгредієнт: Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (екстракт вівса)
- глибоко живить
- глибоко зволожує
- підходить для відновлення пошкодженого волосся
- фарбоване волосся теж його може любити в плані зволоження та поживності
- полегшує розчісування, захист від електризації, це 100%, бо занадто поживна
- на мою думку, після випробувань усіх 7 масок цієї серії, саме ця маска помітно вирізняється серед них, вона найсильніша в поживності і її ефект буде відчутний.
- одне знаю точно: довго тримати її не треба, вистачить і хвилини, якщо волосся не потребує посиленого відновлення
- нею легко переборщити і не потребує наносити багато
Одне Але: виробники помічають, що маска робить всю цю красу, не обтяжуючи волосся. Не можу погодитись. У мене волосся густе і я помічаю, що навіть при невеликій кількості використання довжина волосся змінює свою густоту і стає "обтяженим". Я цю маску поважаю), але тривале постійне використання не роблю.
Маска для додання блиску з цінними оліями. Illuminating mask with precious oils
Supreme Brilliance
для тьмяного та позбавленого блиску волосся/ for bright, shiny hair
- ключові компоненти: Macadamia Integrifolia Seed Oil та Argania Spinosa Kernel Oil (олії аргани та макадамії) та Hydrolized Keratin, Panthenol
- обіцяє закривати кутикулу волосся і тим сами робити його сяючим
- Це моя улюблена маска з цієї серії! Навіть трохи "обідно" за себе, що роками не звертала на неї увагу і купувала тільки попередню маску.
- Вона надає свій обіцяний блиск, достатньо зволожує, виконує всі функції маски
- не обтяжує, не забирає вашу природну густоту, волосся шовковисте, belissimo!
- захищає від електризації і волосся легко розчісується
- куплю бочку цієї маски наступного разу і все тут )
Маска для живлення волосся з олією каріте/ Nourishing mask with shea butter
Deep Nutritive Treatment
для інтенсивного відновлення структури тьмяного та пошкодженого волосся/ for dry hair
- ключові компоненти: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (олії авокадо та ши/каріте)
- обіцяє проникати глибоко в структуру волосини, зволожити та надати супер блиск (дослівно leaving the hair ultra shiny and bright)
- по факту, обіцянки та опис занадто гучні. Саме такі гучні обіцянки може виконати маска з вівсом.
- конкретно маска з ши виконує всі загальні функції маски, але от цього обіцяного ефекту "понад норми", тобто інтенсивного відновлення структури, глибокого проникнення, щоб суперзволожити, суперблиск - цього не було.
- маска сподобалась мені найменше з усіх семи, бо мені не вистачало в ній якраз блиску для волосся і кращого зволоження.
- маска була нормальна, але без ефекту вау.
Маска розгладжуюча з олією авокадо. Smoothing mask with avocado oil
Extreme Liss
для живлення і надання блиску неслухняному і хвилястому волоссю/ for frizzy, unruly hair
- ключові компоненти: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Panthenol
- обіцяє шовковистість і блиск, не обтяжувати, полегшити розчісування
- обіцянки свої виконує, але шовковистість більше про маску з цінними маслами
- неслухняному волоссю треба радити першу маску з вівсом, та маска швидко приборкає непослух)
- в принципі у мене немає нарікань щодо дії цієї маски
- вона ефективніша за маску ши і зволожує краще неї
- здоровий блиск надає, не обтяжує
Маска для додання об'єму з екстрактом асаї. Volumising mask with acai
Full Volume
для тонкого і ослабленого волосся/ for thin, fine hair
- ключовий компонент: Euterpe Oleracea Fruit Extract (екстракт асаї)
- обіцяє забезпечувати пишність зачіски та легкість
- на моєму волоссі ця маска спрацювала дуже позитивно: волосся стало пишнішим, причому по довжині, тобто воно зробило якось так, що безпосередня довжина була об'ємною. Я розумію, що у довжини немає об'єму, але тут саме це слово доречне, довжина пишніша, легка повітряна копна волосся, якщо поетично.
- це єдина маска, яку я наносила і на корені, вона сприяє об'єму і кореневому так само, не забрала його.
- розумію, що тим, хто шукає посиленого зволоження, поживності чи захисту, її буде недостатньо або непомітна її дія. Також врахуйте сезон, можливо, взимку ця маска буде заслабка, я користала її влітку.
- це буде моя улюблена маска №2 після цінних олій за пишність, об'єм і повітряність
Маска для кучерявого волосся з оливковою олією. Elasticizing&Frizz-Free mask with olive oil
Perfect Curly
для живлення та надання пружності кучерявому і хвилястому волоссю/ for curly and wavy hair
- ключовий компонент: Olea Europea Oil (оливкова олія) та Panthenol
- обіцяє ефект frizz-free (пригладження волосся, зменшення пушистості), сприяє еластичності локонів, легке розчісування
- у мене волосся пряме і навіть навпаки воно не так легко дає себе накрутити, тому описуватиму ефект як є.
- маска мені сподобалась. Помітила, що волосся після нього доглянуте, гарне, "не перегружене" засобом, серед декількох масок, які є в мене вдома навибір, рука тягнеться саме до цього засобу. Оливкова олія тут гарно виконує свою роботу.
- (на момент написання відгука) зараз зима і ця маска дуже вдало вписується в цей сезон, зберігає довжину волосся зволоженою.
- назву цю маску гарним доглядовим варіантом і навіть скажу, що вона підійде всім типам волосся. Не бійтеся її пробувати.
Маска для захисту кольору з екстрактом гранату. Colour protecton mask with pomegranate
Special Colur Care
для збереження яскравого та інтенсивного кольору фарбованого і мелірованого волосся/ for dyed or streaked hair
- ключові компоненти: Panthenol, Punica Granatum Bark Extract (екстракт гранату), Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract (Адансонія - захищає від УФ-променів), Bioflavonoids (антиоксидант).
- обіцяє розплутувати волосся, інтенсивно живити і захищати від впливу факторів навколишнього середовища, збільшувати тривалість кольору
- Ви зрозуміли, що в мене нефарбоване волосся, але тут заради експерименту я задіяла свою матір (фарбовану в блонд безаміачною фарбою від Loreal casting creme gloss відтінок 1010), щоб перевірити про що ця маска. Її відгук вже після 2 тижнів використання позитивний, матері маска сподобалась, нарікань не знайшлось.
- щодо мене: користуюсь вже місяць, нарікань теж не знаходжу
- посилює блиск, основні функції маски виконує
- можу відзначити, що в порівнянні, наприклад, з блакитною маскою з цієї серії з оливковою олією, зволоження в цій масці слабкіше
- перше фото подаю разом з шампунем Nature Box теж з екстрактом гранату, теж для фарбованого волосся. Видно, що цей екстракт гранату має щось в собі надважливе для збереження кольору раз його використовують різні бренди...)
У висновку
- всі маски гідні того, щоб використати їх усі, при чому з одним і тим же типом волосся) і навіть знайти собі улюбленців, з якими можна іти по життю.
- не бійтеся поекспериментувати і обрати щось нове з цієї серії, що Ви не пробували.
У мене ще є відгук на всю серію корейських пінок для вмивання Eyenlip, зайдіть почитати про них:
https://club.makeup.com.ua/post/59435/
креми для тіла Garnier Body SuperFood:
https://club.makeup.com.ua/post/42166/
та парфуми Gian Marco Venturi Girl свіжий елегантний аромат, теж італійський:
https://club.makeup.com.ua/post/50378/
Запрошую Вас підписатись на мене),
у мене вже зібрався альбомчик відгуків на товари, які вам точно буде цікаво почитати.
Grazie a tutti per l'attenzione, alla prossima intervista!
Дякую Всім за увагу, до нових зустрічей!
Коментарі (0)