SomovaFM

Тональна основа від Yves Saint Laurent

Маленький пробничок тонального із лухарі сегменту. Хоч і відтінок (DN3) виявився занадто темним, але свою думку я сформувала "чи варто переплачувати за бренд або за що такі кошти".

Почну з того, що тональна основа має SPF 39 та високий рівень захисту від UVA-випромінювання PA+++.

Засіб досить рідкий, водянистий, але за рахунок цього легко наноситься та розподіляється по шкірі. Текстура невагома і на шкірі взагалі не відчувається.

Тональний не підкреслює шелушіння, а навпаки робить шкіру гладкою та шовковистою.

Лягає рівномірно і швидко схоплюється на шкірі. За пару хвилин на шкірі, він ніби стає її частиною.

Вологою та водою його не злякати, впевнена він буде триматися на обличчі до останнього і не потече впродовж дня, мабуть саме в цей момент я подумала "так от за що, мабуть, такі гроші".

Намочивши руку водою, аби його змити, тон залишився на місці, навіть не залишив сліду на ватному диску. Що значить і одяг буде в безпеці від плям.

Відтінок DN3 досить темний для мене, навіть при максимальній засмазі. Він абсолютно не жовтин, а має саме гарний коричневий (бронзовий) відтінок.

19 грудня, 2024
SomovaFM
19 грудня, 2024