Jigott Lotus Real Ampoule Mask
Ампульна маска "Лотос" Jigott Lotus Real Ampoule Mask
Вперше спробувала тканинні маски бренду Jigott почала своє знайомство з ампульної маски Jigott Lotus Real Ampoule Mask. Можу сказати, що маска сподобалась. Я люблю тканинні маски в догляді за обличчям. Маска чудес не робить, але з заявленими речами справляється. Зволоження достатньо, неприємних відчуттів не викликала. Вважаю, що це хороший доглядовий продукт, який працює в комплексі з іншими засобами
Сироватка:
Маска дуже добре пропитана сироваткою. Сироватка має досить рідку консистенцію прозорого кольору. Запах слабовиражений, приємний. Впитується без липкого слою та не скачується.
Лекало:
Лекало зручне, достатньо цупке, щоб довго втримувати вологу.
Ефект та враження:
Яскаво вираженого ефекту від однієї маски я не чекала, але після першого використання відчувається добре зволоження шкіри. Маска вирівнює тон шкіри, добре освіжає та тонізує. Алергії, печіння та подразнення не викликала
Загалом враження залишила позитивні, хороша маска.
Суха шкіра сприймає її добре. Маска має чудовий склад. Думаю ефект буде більш виражений при регулярному застосуванні, як це рекомендує виробник.
Ціна:
Цінова категорія маски досить доступна. Точно спробую інші маски цього виробника.
Що обіцяє виробник:
Особливості ампульної маски «Лотос»:
- збагачує вологою кожну клітинку шкіри;
- підтримує оптимальний рівень зволоженості протягом усього дня;
- покращує кровообіг і пом'якшує;
- очищає від ороговілих частинок, природних забруднень і сальних виділень;
- усуває всі ознаки втоми;
- живить тьмяний епідерміс енергією;
- робить шкірний покрив більш світлим;
- прискорює процес клітинної регенерації;
- надає свіжість і відпочилий вигляд;
- дарує личку шовковистість, м'якість і сяйво.
Спосіб застосування:
1. На очищену шкіру обличчя накладіть маску-серветку, розгладьте її, забезпечуючи щільне прилягання до шкіри обличчя.
2. Зніміть маску через 20-30 хвилин. Залишки маски змивати не треба.
3. Для досягнення найкращого ефекту застосовуйте маску-серветку 3-4 рази на тиждень.
Об’єм: 27 мл
Рекомендую!
Хороша маска з гарним ефектом та доступною ціною.
Коментарі (0)