Пшеничний шампунь від Shauma
огляд і відгук
Кілька тижнів тому я придбала цей шампунь для сухого та пошкодженого волосся, адже він обіцяв “ніжне відновлення” завдяки пшеничним протеїнам. Виробник позиціонує його як засіб для дбайливого догляду, що забезпечує зволоження та відновлення структури волосся.
Дизайн упаковки
Шампунь має зручний флакон із приємним оформленням у теплих пшеничних тонах. Кришка щільно закривається, що запобігає проливанню засобу під час транспортування. Етикетка чітко інформує про основні властивості продукту, і це викликає довіру до бренду.
Аромат
Аромат шампуню ніжний, легкий і приємний, з нотками зернових. Він не надто насичений, що підійде тим, хто не любить різких запахів у доглядових засобах. Запах ненав’язливо залишається на волоссі після миття, додаючи відчуття свіжості.
Текстура і пінність
Шампунь має середньої густини консистенцію, яка добре розподіляється по волоссю. Він добре піниться навіть при використанні невеликої кількості засобу, що робить його економічним у використанні.
Ефект після використання
1. Зволоження: Волосся дійсно стає більш зволоженим вже після першого застосування. Воно м’яке на дотик, і зникає відчуття сухості.
2. Відновлення: Через кілька тижнів регулярного використання я помітила, що волосся стало менш ламким, а кінчики виглядають здоровішими.
3. Об’єм: Шампунь не обтяжує волосся, зберігаючи його природний об’єм.
4. Очищення: Волосся добре очищується, навіть після використання стайлінгових засобів.
Недоліки
Один із мінусів, який я помітила, — це те, що для сильно пошкодженого волосся шампунь сам по собі може бути недостатнім. Потрібно додатково використовувати кондиціонер або маску для глибокого відновлення. Також, якщо волосся дуже жирне біля коренів, його доведеться мити частіше.
Шампунь Schauma — це чудовий вибір для тих, хто шукає доступний за ціною продукт для щоденного догляду за сухим і пошкодженим волоссям. Його м’який склад і наявність пшеничних протеїнів справляються з базовими задачами: зволожують, очищують і додають м’якості волоссю. Але для кращого ефекту я рекомендую поєднувати його з іншими засобами з цієї ж серії або використовувати додаткові відновлювальні маски.
Оцінка: 8/10
Коментарі (0)