krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Ох, цей боксик для тестування став справжньою пригодою! Давайте одразу до справи — серед трьох засобів на мене чекала ціла гамма емоцій: від розчарування до щирого захоплення. Ну, що ж, розпочнемо з найгіршого... бо ж завжди краще залишати найкраще наостанок, правда?

#testmakeupclub

На перший погляд, все виглядало багатообіцяюче: симпатичний скляний флакончик із піпеткою — виглядає красиво і стильно, а приємний аромат додав кілька плюсиків у скарбничку вражень. Але, як то кажуть, не все золото, що блищить.

Основний провал цього засобу — колір. Якщо ви шукали тон для Умпи Лумпи з «Чарлі і шоколадної фабрики», то вітаю, ви його знайшли. Відтінок Light to Medium. Для мене цей помаранчевий відтінок виявився зовсім непридатним.

Я навіть спробувала зробити фотографії з ним на шкірі, але швидко відмовилася від цієї ідеї, бо тон підкреслив абсолютно всі недоліки, про існування яких я навіть не здогадувалась. Пори? Привіт. Сухість? Тут як тут. Дівчата, я ледь не впала в депресію, тому фото не буде, повірте на слово😅 Якби це був підходящий мені відтінок, можливо, результат був би іншим, але наразі — суцільне розчарування.

А ось далі вже цікавіше! Цей консилер справив набагато краще враження. Перш за все, його упаковка. Металевий роликовий наконечник — оригінальна ідея, яка, здається, мала б забезпечувати приємний охолоджуючий ефект. Але якщо бути відвертою, такий формат був би доцільнішим для сироватки чи крему під очі, адже консилер — це той засіб, який треба наносити швидко, без зайвих церемоній.

Щодо якості самого продукту — тут я задоволена. В мене відтінок 045 - Classic Ivory, він мені підійшов, а сама текстура виявилася доволі легкою та комфортною.

Консилер добре перекрив синці під очима і не підкреслив дрібні зморшки, що для мене завжди критично важливо. Він тримається протягом дня і не скочується, навіть якщо нанести його без бази.

Можливо, для когось цей ролик стане приємним доповненням ранкового догляду. Але я більше оцінила якість самого засобу, який прекрасно виконує свої основні функції.

Туш із цього боксика стала справжньою знахідкою. Лаконічний матовий флакончик одразу налаштовує на позитивний лад, а всередині — зручна силіконова щіточка, яка відмінно розділяє вії та додає їм об'єму. Текстура туші ідеально збалансована: вона не надто рідка і не надто густа, завдяки чому жодних грудочок на віях не залишається.

Результат — виразний погляд без ефекту "перевантаження". Вії підкручені, розділені та акуратно підфарбовані, а сама туш тримається цілий день без осипання чи розмазування. Навіть під кінець дня очі виглядають так, ніби я щойно нанесла макіяж.

Але це ще не все! У цьому боксі були ще дві неймовірні мініатюри ароматів, але про них я розповім в окремому дописі, бо вони точно заслуговують на особливу увагу.

Як результат, цей боксик подарував мені абсолютно різні емоції. Одне я можу сказати точно: навіть тестування засобів, які вам не підійшли, може бути веселим (зі сльозами на очах😅) і пізнавальним досвідом.

20 грудня, 2024
krislemly
20 грудня, 2024