#testmakeupclub
Б’юті-тест: Умпа Лумпа, охолоджуючий ролик і туш-мрія Так, це буде історія про тон, консилер і туш, які принесли мені різні враження: від абсолютного провалу до любові з першого помаху щіточки
Ох, цей боксик для тестування став справжньою пригодою! Давайте одразу до справи — серед трьох засобів на мене чекала ціла гамма емоцій: від розчарування до щирого захоплення. Ну, що ж, розпочнемо з найгіршого... бо ж завжди краще залишати найкраще наостанок, правда?
Тональна основа Max Factor Miracle Pure
На перший погляд, все виглядало багатообіцяюче: симпатичний скляний флакончик із піпеткою — виглядає красиво і стильно, а приємний аромат додав кілька плюсиків у скарбничку вражень. Але, як то кажуть, не все золото, що блищить.
Основний провал цього засобу — колір. Якщо ви шукали тон для Умпи Лумпи з «Чарлі і шоколадної фабрики», то вітаю, ви його знайшли. Відтінок Light to Medium. Для мене цей помаранчевий відтінок виявився зовсім непридатним.
Я навіть спробувала зробити фотографії з ним на шкірі, але швидко відмовилася від цієї ідеї, бо тон підкреслив абсолютно всі недоліки, про існування яких я навіть не здогадувалась. Пори? Привіт. Сухість? Тут як тут. Дівчата, я ледь не впала в депресію, тому фото не буде, повірте на слово😅 Якби це був підходящий мені відтінок, можливо, результат був би іншим, але наразі — суцільне розчарування.
Консилер Rimmel Multi Tasker Wake Me Up
А ось далі вже цікавіше! Цей консилер справив набагато краще враження. Перш за все, його упаковка. Металевий роликовий наконечник — оригінальна ідея, яка, здається, мала б забезпечувати приємний охолоджуючий ефект. Але якщо бути відвертою, такий формат був би доцільнішим для сироватки чи крему під очі, адже консилер — це той засіб, який треба наносити швидко, без зайвих церемоній.
Щодо якості самого продукту — тут я задоволена. В мене відтінок 045 - Classic Ivory, він мені підійшов, а сама текстура виявилася доволі легкою та комфортною.
Консилер добре перекрив синці під очима і не підкреслив дрібні зморшки, що для мене завжди критично важливо. Він тримається протягом дня і не скочується, навіть якщо нанести його без бази.
Можливо, для когось цей ролик стане приємним доповненням ранкового догляду. Але я більше оцінила якість самого засобу, який прекрасно виконує свої основні функції.
Туш Max Factor False Lash Effect
Туш із цього боксика стала справжньою знахідкою. Лаконічний матовий флакончик одразу налаштовує на позитивний лад, а всередині — зручна силіконова щіточка, яка відмінно розділяє вії та додає їм об'єму. Текстура туші ідеально збалансована: вона не надто рідка і не надто густа, завдяки чому жодних грудочок на віях не залишається.
Результат — виразний погляд без ефекту "перевантаження". Вії підкручені, розділені та акуратно підфарбовані, а сама туш тримається цілий день без осипання чи розмазування. Навіть під кінець дня очі виглядають так, ніби я щойно нанесла макіяж.
Але це ще не все! У цьому боксі були ще дві неймовірні мініатюри ароматів, але про них я розповім в окремому дописі, бо вони точно заслуговують на особливу увагу.
Як результат, цей боксик подарував мені абсолютно різні емоції. Одне я можу сказати точно: навіть тестування засобів, які вам не підійшли, може бути веселим (зі сльозами на очах😅) і пізнавальним досвідом.
Коментарі (0)