Fa Yoghurt Blueberry
🫐
Надіюсь я не одна така. Останнім часом я почала купляти гель, лосьйон і скраб з однієї серії, вони досить класно доповнюють один одного. Але в мене виник когнітивний дисонанс. Гель і скраб звісно закінчуються раніше, а лосьйон ні. З однієї сторони в запасі є інший гель, але хочеться його використовувати з лосьйоном і маслом з тієї серії.
От так в мене з’явився гель Fa Yoghurt з ароматом чорниці, поки я закінчую бальзам для тіла APIS Professional Sweet Cookies, з ароматом печива до кави, про нього писала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/56278/
Нам обіцяють гель багатий на живильні протеїни йогурту, який підтримує природний гідробаланс шкіри, дарує ніжність та шовковистість. В нього досить ніжна кремова текстура, гарно піниться і комфортний у використанні.
Ще мене радує, що продукт дерматологічно протестований.
Особливості гелю для душу Fa Yoghurt Blueberry з опису:
- формула з пребіотиками для захисту шкіри від сухості та стягнутості;
- кремова консистенція, яка дарує шкірі м'якість та шовковистість;
- надовго очищає та освіжає шкіру;
- 94% компонентів натурального походження;
- пляшка на 25% складається з переробленого пластику, а також його зменшена кількість у кришці.
Склад: Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Yogurt, Glyceryl Laurate, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Laureth-4, Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Benzyl Alcohol.
Склад, тут не ідеальний, але враховуючи, що це змивний засіб придиратися не буду.
В цілому він мені сподобався, єдине в порівнянні з іншими, він точно не зволожуючий. Якщо у Вас суха шкіра, лосьйон буде потрібний обов’язково. Ну й головне, аромат. Тут він дуже приємний, в мене тільки одна асоціація з ним, це льодяники «Малібу», зараз здається вони теж є тільки інша назва. Тож кому подобаються солоденькі аромати, зверніть увагу. Бо мені зазвичай досить рідко щось подобається у Fa.
Надіюсь у всіх все добре♥️
Всім мирного дня.
Коментарі (0)