BiOil | Ароматний рятівник сухої, зневодненої шкіри
Масляний концентрат для тіла в ампулах BiOil Oily Concentrate
Всім привіт.
В осінньо-зимовий період часто шкіра рук та тіла потерпає від сухого повітря та пересушення, в моєму арсеналі завжди є батери, лосьйони та суфле. Але часом хочеться саме олійного додаткового догляду. Тому, для порятунку та додаткового зволоження я обрала для себе Масляний концентрат для тіла в ампулах від бренду BiOil.
Пакування дуже зручне, картонна упаковка з всією необхідною інформацією, зручно відкривається та зберігає ампули. Набір складається з 3-х пластикових ампул, які "виглядають" з картонної коробочки. Об'єм кожної ампули 2 мл.
Склад
Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid, Ylang-ylang Essential Oil
Детальніше про активні компоненти
- Oleic Acid допомагає пом'якшити та зволожити суху шкіру.
- Octadecadienoic Acid забезпечує шкірі харчування незамінними жирними кислотами, що допомагають відновленню захисного бар'єру шкіри.
- Linolenic Acid має антиоксидантні властивості і допомагає відновлювати шкіру.
- Palmitic Acid, Arachic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid допомагають відновити еластичність шкіри та підвищує її тонус.
- Ylang-ylang Essential Oil справжня ароматерапія, а також антисептичні та заспокійливі властивості, що корисно для чутливої та зневодненої шкіри.
Основний акцент компонентів складу спрямований на глибоке зволоження та харчування шкіри, пом'якшення та в цілому, на покращення текстури та тонусу шкіри.
У мене масляний концентрат не викликав жодних алергічних реакцій, не спровокував висипів.
Органолептика
В ампулі масло має приємний світло-жовтий колір, але на тілі воно напівпрозоре, з легким жовтуватим підтоном. На дотик досить рідке, текуче, не сильно жирне. Мені нагадує сухе масло, тому що воно зовсім не залишає жирних, маслянистих слідів.
Аромат насичений, солодкий, дуже теплий, ласкавий, що поєднує льодяникову та квіткову основи у святковому та дуже інтенсивному букеті з пряним післясмаком . У перекладі "іланг - іланг" означає "Квітка Квіток". Запах відчувається на шкірі легким шлейфом, тримається протягом 3-4 годин, не викликає дискомфорту.
У використанні
Зараз я використовую масло щодня, після душу, воно чудово замінює креми, лосьйони та батери для тіла.
Наношу на все тіло, але при цьому, у нього справді економічна витрата. Олія приємно ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється і не викликає ніяких неприємних відчуттів.
Олія повністю вбирається протягом 5 хвилин, на дуже сухих ділянках шкіри (лікті, п'ятки, коліна) йому вистачає 2-3 хвилини.
Дає гарний, сяючий фініш.
Також хочу зазначити, що олія не викликає жодних больових відчуттів та печіння, якщо наносити на подразнення чи подряпини.
Воно не залишає слідів на одязі та постільній білизні.
В цілому, масло дійсно дуже комфортне та приємне у використанні.
Враження від використання
Моя шкіра: зараз дуже суха, зневоднена, є лущення.
Переваги:
- Чудово бореться із сухістю та зневодненою шкірою. Глибоке зволожує та живить, відмінно утримує вологу та згладжує лущення.
- Робить шкіру більш гладкою, шовковистою і неймовірно м'якою на дотик.
- За рахунок гарного зволоження та сяючого фінішу, шкіра виглядає більш підтягнутою та тонізованою.
- З цією олією стали не так видно розтяжки та целюліт.
- Дуже комфортний, не жирний фініш.
- Не викликало жодних алергічних реакцій.
Недоліків у олії немає
ВИСНОВОК: я раніше так боялася масел для тіла, через жирність, але масляний концентрат для тіла в ампулах BiOil Oily Concentrate розвіяв всі мої сумніви. Воно неймовірно комфортне і справді врятує суху, зневоднену шкіру, однозначно рекомендую.
Коментарі (0)