Оліч

La Sultane De Saba Loukoum Shea Butter

La Sultane De Saba Loukoum Shea Butter

Ви скоріш за все точно бачили ці баночки у різних блогерш та естетік✨ дівчат в інстаграмі чи тік ток, чи можливо вже теж користувалися чимось від La Sultan de Saba.

Трошки про бренд:

La Sultan de Saba - французький бренд, який вирізняється високою якістю засобів для догляду за обличчям і тілом. Уся продукція бренду створюється із застосуванням унікальних рецептів і ручної праці на основі натуральних рослинних есенцій з різних країн світу. Ароматичні засоби перетворюють рутинний догляд на приголомшливий beauty-ритуал.

Бренд був створений косметологом Ванессою Сітбон після її подорожі до Марокко. Натхненна традиційними рецептами з догляду за обличчям і тілом, вона розробила лінію натуральної косметики, яку назвала на честь легендарної цариці Савської. Продукти спрямовані на розслаблення і відновлення, поповнення енергії.

Кожен косметичний засіб має свої особливі неповторні властивості. З 1998 року бренд зберігає унікальну рецептуру, використовує цілющі олії та екстракти, високоякісну сировину. Створює неповторні лінійки з унікальними ароматами, виготовлені із застосуванням традиційних рецептів краси країн Азії та Сходу.

В магазинах можні знайти великий вібір засобів для догляду за тілом та обличчям, скраби, батери, лосьони та бальзами для тіла, креми для рук дезодоранти, місти, парфуми, креми для обличчя, маски і тд і тп.

Особисто мене приваюлює естетика бренду, аромати їх засобів та якість.

Про аромати:

Це вже третя моя баночка батеру для тіла, кожного разу я обираю новий аромат.

Першим моїм батером був Lotus and Frangipani Flowers - він і лишився моїм фаворитом👑, яскравий, красивий аромат квітів. Він лишався на шкірі до самого ранку, та на наступний день піжама досі пахла квітами 🥰

Потім я купувала Amber Musk Sandalwood, він вже такий більш східний та солодкий, але при цьому не можу назвати його стійким та шлейфовим, душити він точно не буде, на фоні лотоса та франжипані він мені здався не дуже цікавим. Зате він був в баночці старого зразку, красивій, фігурній.

На даний момент я користуюся батером з ароматом Loukoum, він пахне цукровим сиропом і дійсно нагадує солодощі. Аромат чутно близько до шкіри, він дуже спокійний і не має шлейфу. Приємний і гарний, але все ж мабуть я люблю щоб було погучніше та пояскравіше).

Я хотіла ще купити Ayurvedic, він найпопулярніший, та треба бути готовою, що це вже важкий, східний аромат, що буде довго лишатися на шкірі, одяг буде теж ним пахнути. Він для мене пахне як spa в турецькому або єгипетському готелі, різними ароматичними оліями)

Склад у батерів - чиста олія каріте та віддушка.

Натуральна тверда олія горіха карите - універсальний засіб, здатний наситити навіть суху і пошкоджену шкіру. Воно активно бореться із сухістю, усуває роздратування і навіть сприяє зменшенню розтяжок: цей секрет східних жінок для догляду за тілом та волоссям передавався з покоління до покоління став доступним і для вашого тіла! Олія каріте або олія ши — натуральний засіб для живлення, зволоження шкіри та покращення регенерації клітин. Містить у собі вітамін А, що стимулює загоєння на клітинному рівні, воно ефективно у боротьбі з розтяжками та іншими недосконалостями шкіри, має anti-age ефект. Нанесене на сухе волосся масло захищає волосяний стрижень від зовнішніх впливів і насичує його корисними вітамінами та мінералами. Масло карите тверде, але легко розм'якшується при температурі 35 градусів - тобто просто в руках або водяній бані.

Ціна - баночка 300 мл коштує близько 2000 грн.

Вистачає її приблизно на півроку регулярного використання.

Використання:

Я наношу його на шкіру тіла після душу 1 раз на 3 дні. Щодня використовувати його це не потрібно. Роблю це тільки ввечері, бо так як це мейже чиста олія, то вбирається вона досить довго, як мінімум годину. Воно живить, пом'якшує шкіру, допомагає ущільнити її, ну в цілому приємно пахне)

Закінчивши дві попередні баночки, я подумала що більше не буду купувати, бо все ж засіб не бюджетний, ну і це просто олія, але я помітила, що без цього батеру стан шкіри все ж погіршився.

Тепер в моєму віш листі ще міст для тіла Lotus and Frangipani та ще один батер, скоріш за все Ayurvedic, або знову ж лотос) Ну і хочу спробувати їх молочко для тіла або бальзам)

La Sultane De Saba Loukoum Shea Butter
La Sultane De Saba Loukoum Shea Butter
La Sultane De Saba Loukoum Shea Butter