Anastasia🤍

Мій Ідеальний Бюджетний Догляд

Мій Ідеальний Бюджетний Догляд

Ця проста й бюджетна рутина ідеально підходить для мого комбінованого типу шкіри, схильної до висипань і постакне, забезпечуючи чудовий результат без зайвих витрат!

Для першого етапу я використовую міцелярну воду Simple Kind to Skin Micellar Cleansing Water. Вона дбайливо видаляє макіяж і забруднення, не пересушуючи шкіру. Завдяки ніжному складу без спирту і ароматизаторів, ця вода підходить навіть для чутливих ділянок, як-от зона навколо очей. За своїм бюджетом і ефективністю це ідеальний засіб для базового очищення, який не залишає липкості чи відчуття стягнутості та нічим не поступається дорожчим аналогам!

Після міцелярної води я переходжу до глибшого очищення за допомогою гелю Bioderma Sébium Gel Moussant. Цей гель ідеально підходить для комбінованої шкіри, схильної до висипань, оскільки дуже м’яко, але якісно очищує пори, зменшуючи жирний блиск. Формула без мила і з балансуючими компонентами допомагає підтримувати природний рівень pH шкіри, не пересушуючи її. Завдяки цьому гелю моя шкіра почувається чистою, свіжою і готовою до наступних етапів догляду.

Bioderma Sébium Gel Moussant має безпечний склад, адаптований для комбінованої та жирної шкіри. Він містить м’які очищувальні компоненти та зволожувальні речовини, а також інгредієнти для регулювання себуму.

На цьому етапі я застосовую тонік Bielenda Skin Clinic Professional Correcting. Він чудово завершує очищення, тонізує шкіру та готує її до наступних етапів догляду. Засіб сприяє вирівнюванню тону, зменшенню почервонінь і слідів постакне. Його легка формула швидко вбирається, залишаючи відчуття свіжості та доглянутості. Це ідеальний баланс між доступністю і результативністю!

Склад тоніку Bielenda Skin Clinic Professional Correcting містить активні компоненти, які спрямовані на покращення стану шкіри. Niacinamide допомагає зменшити запалення, вирівняти тон і боротися з постакне. Комбінація кислот — Mandelic Acid, Lactic Acid, LactoBionic Acid — м’яко відлущує шкіру, стимулюючи її оновлення. Hyaluronic Acid та Glycerin забезпечують глибоке зволоження, а Sodium Lactate підтримує природний рівень pH.

Цей засіб це просто мій постійний фаворит!

(купую його в аптеці)

Я наношу після тоніка і перед кремом на проблемні ділянки, де є запалення або сліди від акне. Акнестоп з 10% азелаїнової кислотою має потужну протизапальну і антисептичну дію, що допомагає швидше заспокоїти висипання та зменшити почервоніння. Азелаїнова кислота активно працює, знижуючи кількість бактерій, що викликають акне, і регулюючи вироблення себуму. Вона також допомагає вирівняти тон шкіри і зменшити пігментацію, що робить її ідеальним рішенням для тих, хто бореться з постакне. Завдяки своїй легкій текстурі, засіб швидко вбирається і не залишає відчуття жирності, тому підходить навіть для комбінованої шкіри.

Він мені допоміг справитися з закритими комедонами, постакне та запаленнями!

Після всіх активних етапів догляду, я завжди використовую Avène Cleanance Hydra Soothing Cream для завершення свого ритуалу. Це крем, який дійсно приносить відчуття комфорту та зволоження. Він має легку текстуру, яка добре вбирається, не залишаючи жирної плівки, що ідеально підходить для моєї комбінованої шкіри. Має досить економний розхід, так як його потрібно не так багато. З кожним застосуванням я помічаю, як моя шкіра стає м’якшою та більш еластичною, зникає сухість в проблемних місцях, а відчуття стягнутості від води зникає буквально після першого нанесення.

Цей крем містить термальну воду Avène, яка чудово заспокоює шкіру після використання активних засобів. Для мене це ідеальний вибір після точкових засобів, тому що він створює комфортний захисний бар’єр, а також допомагає шкірі відновлюватися, зменшуючи почервоніння.

Цей догляд став моїм надійним союзником у підтримці здорової та зволоженої шкіри. Бюджетні, але ефективні засоби, які я використовую, прекрасно справляються з моїми потребами і допомагають тримати шкіру в хорошому стані щодня.

А які Ваші улюблені засоби у догляді за шкірою?

20 грудня, 2024
Anastasia🤍
20 грудня, 2024