saybeautyk

Чергова парфумерна вилазка

Чергова парфумерна вилазка

Вчора зустрілись з чарівною Оліч ,і нас звичайно ж понесло просто всюди де тільки можна, перенюхали все на світі і побували в усіх магазинах))

Багато новинок для себе відкрила і також переслухала багато вже улюблених ароматів. Оля мені ще показала, де можна офлайн послухати аромати Кіліан, бо я цей бренд якраз люблю і багато ароматів є у бажанках))

Тож якою була парфподорож цього разу?

▪️Від ELDO дуже сподобався аромат You or someone like you - вже не вперше його слухаю і такий він літній, дарує неймовірний настрій релаксу, бо пахне - увага - наче свіжий безалкогольний мохіто. Трохи дорогувато як для мохіто, але ж ну дуже приємно 😅

▪️А також не сфоткала, але поверталась до аромату Yes I do і переконалась, що теж мені подобається - в ньому такі красивущі півонії, дуже натуральні звучить. Тому прихильницям цієї квітки рекомендую звернути увагу, бо я насправді цю ноту в парфумерії не люблю, тому що вона звучить зазвичай всюди не дуже натурально, а ось тут - насолода)

▪️Bake давно хотіла послухати, ну такий чисто лимонний пиріг і нічого більше - аромат приємний, але вартість таки завищена як на мене) я б не взяла мабуть для себе все ж таки

▪️Rise - ну якаааа ж це приємна піна-колада, от прям відчувається оцей аромат кокосових вершків і ананасового пюре, аромат дуже вайбовий і таке хотілось би носити на собі, особливо влітку 😍

▪️Ink - вибачте, але шо це? Це пахне буквально фермою 😂

Ну правда, у мене хлопець коли приходить з роботи (він ветеринар на фермі, якщо що), то в нього за день прованяється чохол на телефоні і не дивлячись на те, що чохол щодня миється, він все одно мені прям воняє корівками, і ось цей Ink 1:1 відтворює той самий аромат 😂 хтось платить за те, щоб пахнути фермою, ну не знаю, дуже на любителя)))

Це дуже цікавий і незвичний аромат, ну такого я ще ніколи не чула)

Пахне буквально як гаряча праска, при тому така, на якій є вже трохи нагару, ну або ж коли чистиш праску отим самим олівцем, а тоді випускаєш пар з неї для того щоб пришвидшити процес. Це буквально ось така суміш, на шкірі не тестила, бо не було вільного місця, але дуже цікаво було б послухати саме його розкриття 😄

Верхні ноти: Елемі, Мате, Перець;

Середні ноти: Дим, Сіно, Шавлія, Ладан;

Базові ноти: Сандал, Кедр, Попіл.

Нареееешті послухала новинку цього року від Джульєтти - однойменний аромат з нотою вишні. Я очікувала від нього багато чого, але не стала одразу замовляти собі семпл, а трохи чекала відгуків, ну і зрозуміла що перед покупкою треба послухати його… і ось послухала вчора, як на мене - компотний компот.

Початкова нота: Вишня, Рожевий перець

Нота серця: Жасмин

Кінцева нота: Боби тонка, Кашмеран

Ні вишні, ні жасмину, ні моїх улюблених бобів тонка я тут не відчуваю, просто легкий жіночий аромат, такий класичний з пудровими нотами в базі. Все ж таки подібні вишневі аромати не моє мабуть, бо і вишневий опіум мені не сподобався, і цей не зайшов) навіть не знаю, мабуть я любителька виключно Lost Cherry😂

Ще одна новинка, чого я тільки про нього не чула))) і гарь від пластмаси, і потні простирадла, і пелюшки і котяча сеча - все це ще більше спонукало мене спробувати аромат. І в підсумку я почула тут дуже легку, красиву, але не кондитерську ваніль - це здавалось схожим на крем з мигдального круасану, такий вершковий і трохи масляний.

Абсолютно на стійкий, на шкірі годину-дві тримається.

Мені сподобався! Але він дуже переоцінений, ніколи б не купила його за ці гроші

Верхні ноти: Гіркий Мигдаль;

Середні ноти: Ваніль і Квіткові Ноти;

Базові ноти: Абсолют Ванілі, Ультраваніль, Боби Тонка і Сандал.

▪️Довго я полювала на тестер Good Karma, не могла його знайти і все мене щось зупиняло замовити семпл (і добре).

Для мене це цитрусовий аромат, що нагадує гірку шкірку від грейпфруту. Грейпфрут я не люблю, тож і аромат мимо мене, судячи з усього моя карма не дуже гуд))

Верхні ноти: лимон італійський, апельсин, цедра грейпфрута, зелений цитрон, бергамот, м'ята, чорна смородина, абрикос, інжир, зелені ноти, альдегіди, водні ноти.

Середні ноти: квіткові ноти, насіння моркви, коріандр, чорний перець, тархун, ревінь, троянда, лист фіалки.

Базові ноти: амбрета, амброксан, дубовий мох, опопонакс, карамель.

▪️Fearless

Премʼєра аромату відбулась ось буквально недавно, я думала що він буде йти більш в чоловічий, а по факту почула тут просто клон Ганімеду. Любителькам оригінального творіння Барруа однозначно придивитись))

На мою думку аромати схожі десь на 85%, Fearless більш мʼякий і не такий агресивний, і якщо Ганімед для мене - це глянцеві журнали + стоматологія, то тут глянець і легка така замша.

Ганімед люблю, Fearless сподобався, семпл би взяла собі (він все ж дешевший і більший за обʼємом, ніж Ганімед), але я все ж сподівалась на щось більш оригінальне)

Верхні ноти: бергамот, лимон, шафран.

Середні ноти: білі квіти, мімоза, ірис, тютюн.

Базові ноти: замша, ваніль, боби тонка, сандал, кашемір, деревина, мускус, анімалістичні ноти.

20 грудня, 2024
saybeautyk
20 грудня, 2024