PILIRINA 💛💙

Сонцезахисний, кажете?

Сонцезахисний, кажете?

І знову повертаюся до своїх бюджетних улюбленців від Soika. Цього разу хотілося б розказати трішки більше про санскрін із неймовірним складом Yogurt Sun Care SPF30.

Чому я згадала зараз за нього?

На днях я вже розміняю свій четвертий десяток і розумію, що пігментні плями липнуть до мене, як мухи до меду навіть у ясні морозні дні. Якість меланіну у шкірі мого віку вже занижена, тож без таких засобів навіть вийти на вулицю і вдихнути ковток свіжого повітря вже не можу, бо пігментні плями зʼявляюся на обличчі прямо під тими ж очима і над губами. Насправді це жах, дівчат, повірте!

Так що першим, кому присвячую цей допис , раджу прочитати дівчаткам за 35+ та тим, хто зайшов до декретної відпустки, бо точно знаю, що сонечко любить вас.

Не буду описувати органолептику крему. У бренду Soika з цим все і так супер. Туба. Обʼємом 50 мл додатково пакується у картонну коробочку у тому ж стилі, має мʼякий пластик, крем видавлюється без додаткових танців із бубнами. Тут у всьому якісний підхід. Цінність всередині.

Цей санскрін розроблений для всіх типів шкіри.

Має текстуру ламелярного крему. Так-так, вам не привиділося. Саме ламелярного, як у космецевтиці. До речі, досі дивуюся чому ці креми не продають у аптеках.🤔

Літо чи зима, сонце завжди з нами. Але чи знаєте ви, що UVA, UVB та HEV випромінювання можуть негативно впливати на вашу шкіру?

UVA-промені проникають глибоко в шкіру, викликаючи передчасне старіння та появу зморшок.

UVB-промені відповідальні за сонячні опіки та можуть призвести до раку шкіри.

HEV (високоенергетичне видиме) випромінювання, яке випромінюють екрани наших гаджетів, також може пошкоджувати шкіру.

Тут є всі варіанти захисту! Всі три!☝️

Цей засіб містить сучасні фільтри Uvinul A plus B та Tinosorb M, які забезпечують надійний захист від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Передові компоненти працюють разом, щоб захистити шкіру від передчасного старіння та зберегти її здоровою і сяючою. Плюс до всього, склад крему збагачений активними компонентами, які зберігають оптимальний гідробаланс шкірного покриву, заспокоюють і пом'якшують його:

▪️СО2-екстракт алое виконує зволожувальну, протизапальну, заспокійливу й антиоксидантну функцію;

▪️олія рисових висівок багата на антиоксиданти та вітаміни, що сприяють омолодженню шкіри та захисту від негативних впливів навколишнього середовища, має регенерувальну і пом'якшувальну дію;

▪️пребіотичний комплекс Yogurtene Balance містить інулін та йогурт для відновлення природного балансу шкіри, допомагає зміцнити бар'єрні функції шкіри, роблячи її більш стійкою до зовнішніх впливів.

Переконливі активи, правда ж?

Що я отримала від використання крему?

▪️Перше, задоволення. Крем має, як писала вище, легку текстуру і швидко поглинається. До речі, варто відзначити, що служить ідеальною базою під мейк - тон не скочується, пудрові основи сідають рівномірно.

Порівняно зі звичними нам всім санскрінами він набагато легший і не лишає білого чи жирного фінішу. Основа всочується у нуль, але дає типу природнє мерехтіння. За рахунок чого - не знаю, бо у текстурі немає шимерних часточок.

Ще мені тут подобається аромат - легкий, ненавʼязливий, травʼяний.

▪️Друге - комфорт у носці і впевненість у тому, що сонце не поцілує своїм промінням моє обличчя. Про цей свій страх, який починає перетворюватися у комплекс, писала вище. Мені здається, всіх тих фільтрів вистачить на зимовий період, а влітку візьму собі 50.

Якщо коротко підсумувати, то скажу так - це найкомфортніший санскрін із купою плюх для догляду за обличчям взимку. А ще якщо врахувати ціну - беріть, не пошкодуєте. Для мене креми від Soika відкриття.

PS Моя подруга за професією технолог і добре розуміється у складових доглядових засобів. Вона дуже здивувалася складовим кремів від Soika.

21 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
21 грудня, 2024