Водный гель лубрикан т 2в1 "Бабл Гам"
Продовжую тему лубрикантів, які довго і надійно служать в моєму інтимному житті. Інколи чоловік обирає, інколи я, але обійтись без них важко
Вже не уявляю інтимне життя без подібних речей, вони не тільки дозволяють зменшити дискомфорт, больові відчуття при натиранні, а й додають особливої ізюминки процесу.
Сьогодні розповім про дуже гарного представника для комфорту статтевих зон від бренду In.Tumno, адже це вже третій, який я спробувала у них, і в мене склалась довіра і бажання користуватись ними постійно.
Тюбик лаконічний з милим і трішки провокаційним надписом "love is s.."-це назва лінійки, де доречі є доволі багато смаків.
Я обрала бабл гам, оскільки люблю смак цієї гумки. Дійсно має доволі реалістичний приємний присмак, що надає додаткових приємностей під час статевого акту.
Гель підходить для класичного і орального сексу.
Гель лубрикант на водній основі складається на 99% з натуральних інгридієнтів. Також містить доглядові складники, які довзволяють отримати ще більший комфорт, ніж до використання лубриканту.
І він дійсно доволі легкий, при цьому не рідкий, тому не розбизькується і не створює дискомфорту.
Він легко розприділяється, без відчуття липкості.
Має хороші властивості в плані довготривалого скользіння, але якщо відчуваєте, що вам не достатньо, то в поновленні немає нічого такого, це все робиться доволі швидко, головне комфорт і самопочуття, тоді інтимне життя буде прекрасним!
Мене зачарували лубриканти з нової лінійки, адже тут ідеальна текстура і дія, вони комфортні, ароматні і мають приємний смак, що дозволить урізноманітнити сексуальне життя і надати йому нових барв🎀
Коментарі (0)