Олівці для губ від Patricia Ledo
Прикрасити природний відтінок нюдом чи зробити губи надзвичайно яскравими?
В моїй косметичці завжди є олівці для губ, зазвичай я беру щось нюдове. Люблю більш натуральні відтінки, вони підходять майже під усі мої помади та блиски.
Є в мене декілька улюбленців, але спробувати щось нове я теж люблю. Погодьтеся, що таке різноманіття кого хочеш звабить на нову покупку. Одним зимовим вечором, як то кажуть, сиділа дівчина сумувала і товари у кошик додавала. Однією позицію в кошику були олівці для губ від Patricia Ledo. З цим брендом я мало знайома, маю лише сяючий засіб для макіяжу очей та обличчя
https://club.makeup.com.ua/post/53081/
Я шукала для себе щось нюдове, але нове і вирішила трошки додати кольорів, розбавити свою бліду палітру. Отже обрала я олівчики Couture у відтінках 02, 04, 05 та 06. Тож запрошую вас на знайомство з цими олівчиками.
Традиційно почнемо з дизайну. Хоч олівці і бюджетні виглядають вони привабливо, просто, але зі смаком. Зроблені з пластику у тон кольору, що всередині. Олівець механічний, зручно викручувати та легко наносити. Грифель м'який із кремовою текстурою, комфортно ковзає по шкірі, дає рівний та щільний шар.
Кольори насичені. У мене губи сухі, але олівці губи не сушать. Олівець піддається розтушовці і одночасно стійко тримається на губах, не змащуючись і не розтікаючись. Можна використовувати як контуринг, або як помада. Палітра кольорів невелика, але можна підібрати щось для себе або зробити якесь цікаве комбо. Стирається без проблем міцелярною водою.
Загалом можу сказати, що ці олівці досить непогані, гідні уваги навіть за свою бюджетну вартість.
Коментарі (0)