Очищення і тонізація від HILLARY natural cosmetics
щоденна рутина має бути приємною
В цьому році мені щастить на знайомство з українськими брендами. Вони безперечно дивують якістю! А в моєму випадку ще й ефективністю!
Вже місяць користуюсь продукцією від бренду HILLARY. І просто зобов'язана поділитися досвідом використання і враженнями. Вирішила почати з очищення і тонізації.
Зволожуючий гель для вмивання з вітаміном С
Серед різноманіття засобів для очищення я надаю перевагу саме гелям. Люблю щоб пінилось і потім змивати піну, так я собі думаю, що таке очищення більш ефективне ніж пудри для вмивання, гідрофільні олійки і т.п.
Гель для вмивання з вітаміном С від Hillary має унікальний склад, адже вже на етапі очищення він вже працює на освітлення шкіри і діє як антиоксидант. Щодо самого гелю: прозорий, гарно піниться і має легкий, тонкий і свіжий аромат, мені аромат нагадує мелісу, але можу помилятися. Очищення шкіри тепер наче маленька ароматерапія, мені дуже подобається.
Стимулюючий тонік з вітаміном С
Раніше чомусь недооцінювала тоніки для обличчя, але останніх років 10 завжди їх використовую із засобами для очищення. Хто ще не оцінив ефективніть тоніків закликаю це зробити і привчити себе до тонізації шкіри!
Стимулюючий тонік з вітаміном С досить ефективно освіжає і зволожує шкіру. Особливістю цього тоніку є те що він допомагає активним компонентам доглядових косметичних засобів легко проникати в глибокі шари шкіри. І знову ж таки має приємний аромат, не перестану про це писати.
Приємна доглядова рутина
Дуже рекомендую до використання догляд з вітаміном С від бренду Hillary. На власному досвіді переконалась в якості продуктів. Кожного дня тепер роблю приємні процедури з ароматерапією. А ще коли бачу результат освітлення без агресивних препаратів чи процедур, то взагалі отримую максимум задоволення і користі.
Коментарі (0)