Глобинець Тетяна

Очищення і тонізація від HILLARY natural cosmetics

Очищення і тонізація від HILLARY natural cosmetics

В цьому році мені щастить на знайомство з українськими брендами. Вони безперечно дивують якістю! А в моєму випадку ще й ефективністю!

Вже місяць користуюсь продукцією від бренду HILLARY. І просто зобов'язана поділитися досвідом використання і враженнями. Вирішила почати з очищення і тонізації.

Серед різноманіття засобів для очищення я надаю перевагу саме гелям. Люблю щоб пінилось і потім змивати піну, так я собі думаю, що таке очищення більш ефективне ніж пудри для вмивання, гідрофільні олійки і т.п.

Гель для вмивання з вітаміном С від Hillary має унікальний склад, адже вже на етапі очищення він вже працює на освітлення шкіри і діє як антиоксидант. Щодо самого гелю: прозорий, гарно піниться і має легкий, тонкий і свіжий аромат, мені аромат нагадує мелісу, але можу помилятися. Очищення шкіри тепер наче маленька ароматерапія, мені дуже подобається.

Раніше чомусь недооцінювала тоніки для обличчя, але останніх років 10 завжди їх використовую із засобами для очищення. Хто ще не оцінив ефективніть тоніків закликаю це зробити і привчити себе до тонізації шкіри!

Стимулюючий тонік з вітаміном С досить ефективно освіжає і зволожує шкіру. Особливістю цього тоніку є те що він допомагає активним компонентам доглядових косметичних засобів легко проникати в глибокі шари шкіри. І знову ж таки має приємний аромат, не перестану про це писати.

Дуже рекомендую до використання догляд з вітаміном С від бренду Hillary. На власному досвіді переконалась в якості продуктів. Кожного дня тепер роблю приємні процедури з ароматерапією. А ще коли бачу результат освітлення без агресивних препаратів чи процедур, то взагалі отримую максимум задоволення і користі.

20 грудня, 2024
20 грудня, 2024