SomovaFM

Комплексна боротьба із целюлітом | Reclaire

Комплексна боротьба із целюлітом | Reclaire

Нещодавно почала активну боротьбу із целюлітом. Однозначно це має бути комплексний підхід, як зовнішні засоби так і харчування та спорт. Якщо останні пункти кожен підбирає під себе, то стосовно засобів тепер точно знаю, що допомагає і є ефективним.

Почати хочу саме з денної сироватки, якою користуюся щодня після душу.

Пептидна антицелюлітна сироватка завдяки поліпшенню циркуляції крові знімає набряки, робить шкіру м'якою та пружкою, що допомагає зменшити візуальні прояви целюліту.

Сироватка проникає глибоко під шкіру, забезпечуючи регенерацію клітин. Зменшуючи запалення жирових клітин, вона розгладжує шкіру та дає лімфодренажний ефект.

В складі засобу входять рослинні екстракти (центели, ментолу, малини та гінкго білоба), олія бразильського горіха, вітамін Е та пептиди.

Засіб в пластиковій баночці із зручним дозатором.

Сама сироватка зеленуватого кольору, по консистенції щось між легким кремом та гелевою текстурою. Пару натисків на дозатор вистачає аби нанести засіб на ляшки та бедро з однієї сторони.

За рахунок своєї густоти, сироватка не розтікається, а легко розподіляється по тілу. Роблю це руками, масуючими рухами, добряче втираючи її в шкіру декілька хвилин - саме це зазначено в інструкції на упаковці.

Меньше ніж за хвилину сироватка дає зігріваючий ефект. Тіло не пітніє, тому її не потрібно змивати. Обгортувати тіло харчовою плівкою також не потрібно, для пришвидшення ефекту. Її дія відчутна одразу, як кров розганяється по тілу, це навіть додає енергії зранку.

Вбирається вона швидко, тому за пару хвилин після масажу, можна одягатись, не переймаючись випачкати одяг.

Вже за пару тижнів я побачила результат на своїй шкірі - вона стала більш гладкою та пружною. Звісно, за такий короткий час вся "апельсинова корочка" не зникне. Проте перші результати мене вже радують, а пройшов лише місяць.

Пептидну сироватку використовую в комплексі із Антицелюлітною нічною сироваткою та обов'язково Антицелюлітне обгортання "Активний ліфтинг" - про які вже готую допис, аби показати вам результат.

20 грудня, 2024
SomovaFM
20 грудня, 2024