Old Spice Wolfthorn
Твердий дезодорант
Цей дезодорант відмінний унісекс варіант з приємним свіжим ароматом. Він добре справляється зі своєю основною функцією - захищає від поту та неприємного запаху протягом тривалого часу. Має зручний формат та доступну ціну. Він легко наноситься і швидко висихає.
Цей дезодорант мого чоловіка, але аромат мені дуже подобається. Коли я забуваю взяти свій антиперспірант в подорож без проблем можу взяти (позичити) його і при цьому не відчувати стійкий чоловічий аромат. Він дуже свіжий та нейтральний, а ще він не контрастує з парфумами.
Переваги:
* Ефективність
* Аромат
* Зручність використання.
* Ціна
* Доступність та поширеність.
Антиперспірант має зручне коліщатко, яке допомагає висувати стік. Упаковка з міцного пластику з щільною кришечкою та додатковою захисною кришечкою на стіку, яка перешкоджає висоханню засобу та захищає стік.
Аромат Old Spice Wolfthorn не є типовим для чоловічих засобів. Його можна описати, як свіжий, солодкуватий, деревний.
Свіжість: Чітко відчуваються цитрусові нотки, які надають аромату свіжості та бадьорості.
Деревні ноти: Ледь відчутні ноти дерева , моху або хвої, які додають йому глибини та чоловічності.
Незвичайність: Аромат Wolfthorn не схожий на інші дезодоранти, і має свій унікальний характер, він підійде, як унісекс засіб.
Стійкість: Аромат досить стійкий і тримається протягом всього дня, але він не контрастує з парфумами.
Спрей vs. Стік: Відмінності в ароматі між спреєм та твердим дезодорантом Wolfthorn. Спрей є більш різкий та чоловічий, тоді як стік - більш фруктовий та свіжий.
Wolfthorn виділяється серед інших ароматів Old Spice своєю оригінальністю та менш класи чним звучанням.
Загалом, Old Spice Wolfthorn - це досить популярний дезодорант, який має як своїх прихильників, так і противників. Його основні переваги - це ефективність, зручність використання та прийнятна ціна. Аромат Old Spice Wolfthorn свіжий, солодкуватий, деревний та оригінальний. Однак, як і будь-який аромат, він може сприйматися кожним індивідуально.
Коментарі (0)