Що закінчилось у грудні
Викидушки грудня
Так, грудень ще не закінчився, а я тут з викидушками. Мені просто захотілось пошвидше їх прибрати) ну і розповісти про них тут 😉
Мінус три шампуні, вони завжди швидко закінчуються 🥲
BIOselect Hair Shampoo Toning, хороший шампунь з натуральними складом, попри олії у складі, волосся вимивав добре, сприяв зменшенню випадіння. Під-час миття з ним волосся сплутувалось, а потім ставало гладке навіть без маски, хоча маска чи бальзам ніколи не зайві).
Honest Products Him & Her Jars, також хороший базовий шампунь, волосся вимивав добре, має гарний аромат, думаю повторити або цей, або у чорній баночці.
Inebrya Shecare Glazed Shampoo, також доволі базовий засіб, краще використовувати разом із маскою з цієї лінійки, щоб волосся по довжині було гарним. Вимиває волосся добре, що і має робити шампунь. Мені сподобався солодкий смачний аромат цього засобу.
Avenue Des Parfums Home Lime & Lily, цілком хороший аромадифузор, простояв довго, час від часу перевертала палички, щоб аромат був насиченішим. Саме тут аромат цитрусово-квітковий, гармонійний, нагадує спокійні, прохолодні літні дні.
Just Dream Teens Cosmetics Bananas Mask Normal & Dry Skin, непогана зволожуюча маска з банановим ароматом, вистачило на кілька місяців.
Shelly Regenerating Foot Balm, приємний бальзамчик для ніг, допомагає пом'якшити шкіру ніжок, зволожити її, та сприяє загоєнню тріщин та ранок.
L'biotica Repair Lash 1, ця сироватка справді працює, вона допомогла мені пришвидшити процес відновлення натуральної форми брів 🥰. Тому можу її рекомендувати, наносити і зранку (не жорсткі брови може навіть трішки фіксувати), і наніч, у результаті вже за місяць мала класний результат. Зараз я підтримую результат олійкою для брів, тому ефекту відміни не бачу.
Joko Blend Vanilla Blossom Hand Cream, крем гарно зволожує шкіру рук, утворюючи на ній легкий ніжний шар. Крем парфумований, аромат солодкий, смачний, нагадує полуничний мілк шейк.
Ну і кілька пробничків 🥰
Сподіваюсь, що до кінця місяця вже нічого не закінчиться)
Усім дякую за увагу та бажаю мирного дня ❤️.
Коментарі (0)