#testmakeupclub
Тестування, яке розчарувало і порадувало одночасно
Цього разу на тест потрапив бокс, наповнення якого складалось з:
▪️Burberry Goddess intense
▪️Marc Jacobs Perfect Elixir
▪️Max Factor Miracle Pure тональна основа-сироватка
▪️Max Factor False Lash Effect туш
▪️Rimmel мультитаскер консилер-основа
Наповнення на перший погляд видається чудовим, але що було насправді?
Почну з хорошого)
Marc Jacobs Perfect Elixir
Новинка 2024 року, в мене фірмова мініатюра обʼємом 5 мл.
Оригінальний аромат Perfect я не слухала, та і взагалі не знайома з парфумерією бренду) тому цей флакончик у мене перший.
Виглядає неймовірно гарно, флакон дійсно як витвір мистецтва. Цей акуратний, маленький бантик на кришечці, тиснення з ініціалами бренду - можна придбати лише через флакон, бо прям окраса для парфполички)
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
Одразу скажу, що парфум «на любителя» і я однозначно розумію чому. Насправді планую зробити окремі дописи про обидві мініатюри з цього боксу, а заразпробвжусь поверхнево по опису)
Він насичений, дуже дифузний, навіть від намазу відчувається легкий шлейф, думаю якщо наносити розпилювачем на волосся наприклад, то будуть триматись аж до миття.
Я нанесла парфум зранку перед роботою за вушко, а на наступний ранок займалась йогою і під час практики все ще чула аромат від себе.
Аромат солодкий, я не відчуваю мед і сливу, але гарно чую тут ревінь в поєднанні з ваніллю. Мені більше подобається як він звучить через 4-5 годин на шкірі.
Goddess Intense Burberry
Це справжнє відкриття для мене у цьому році!
Парфум, який точно я рекомендую послухати і познайомитись з ним. Дуже рада, що він опинився в колекції, цікаво тепер порівняти з класичною версією Goddess.
Тут також мініатюра 5 мл, яка виглядає дуже розкішно.
Початкові ноти: лаванда
Ноти серця: ваніль, абсолю ванілі, бурбонська ваніль, ванільна ікра
Базові ноти: пачулі
Сучасно, солодко, але не задушливо, з характером. Теплий, сонячний, огортаючий аромат. Бачу його в будь-яку пору року, особливо літніми вечорами. Справжня гурманська ваніль, не кондитерська і не хімозна.
Стійкість дуже гарна, 5-6 годин на шкірі точно є.
Зроблю окремий допис, він точно цього вартий🥰
Max Factor False Lash Effect
З тушами від бренду я знайома давно, але конкретно цю не пробувала. Вона містить в собі аж 13.1 мл продукту, але по відчуттям там набагато менше.
Туш була не захищена від відкриття зовсім, не скажу що я прям потребую цього, але насправді по відчуттям вона якась дуже суха всередині, ніби вже підсохша. Я не перевіряла терміни придатності, якщо чесно, просто сподіваюсь, що там все ок))
Щіточка тут така товстенька і силіконова, з дуже короткими щетинками. Вони не гострі і не дряпають повіко, що дуже важливо для мене.
Сама туш наноситься легко, хоч і знову ж таки по відчуттях - сухувато як на мене, але водночас це зручно, бо не сильно склеює вії і не пачкає шкіру навколо ока в процесі фарбування.
Ось так виглядає на віях.
Стійкість дуже хороша - весь день сидить як прибита, витримала жару в офісі і потім ще я попала під дощ, а їй хоч би що. Не відпечаталась взагалі, а змилась дуже легко гідрофільною олією.
Хороша туш, точно рекомендую)
Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
А ось це те, що мене розчарувало.
Люба редакція, звісно, я дуже вибачаюсь, але що це було?
Я все розумію, та розсилка такого не ходового відтінку (а саме 60-80 light to medium) для словʼянської шкіри - це прям сильно.
Основа здається приємною по текстурі, вона має дозатор піпетку, сама по собі не жирна і дуже легенька, приємна на дотик. Впевнена, що якби відтінок був підходящий, то я б її оцінила точно.
Об’єм засобу стандартний - 30 мл.
Але тут … я навіть не змогла протестувати, бо просто подивіться, НАСКІЛЬКИ це темний відтінок для моєї блідо-рожевої шкіри. Я що, Дональд Трамп?🤭
Це не можна було ні розтушувати, ні навіть додати білого аджастеру (бо тоді б алжестеру було більше по кількості, ніж цієї сироватки, і ц е перетворилось би в тестування аджастеру)))
Отож не знаю, даний відтінок для словʼянської зовнішності ну точно не підійде 🤷♀️
Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation
Знову ж таки історія майже 1:1 як з тоном-сироваткою.
Сам засіб прикольний, це консилер, який можна використову вати і в якості основи, тим паче обʼєм його це дозволяє - аж 15 мл.
Оснащений класним дозатором у вигляді металевого наконечника, що приємно холодить шкіру під очима.
Але що ми бачимо на ділі? Знову ж таки тон - 045 Classic Ivory, який спершу мені здався не таким печальним, бо все ж він виглядає не так страшно, як тональна основа (далі прикріплю порівняння відтінків).
Він має виражений рожево-помаранчевий підтон, я намагалась спробувати засіб під очима, наносила і просто в якості маскування синячків (без основного макіяжу), так і я повним мейкапом в якості консилеру.
Ось тут чисто нанесла невеличку крапельку, щоб замаскувати синячки
А тут вже пробувала у макіяжі.
Стійкість засобу непогана, весь робочий день витримав і не скатався, не підсушив шкіру під очима.
Але відтінок все одно далеко не мій, він надто рижий і якщо на фото це ще виглядає +- згладжено, то у житті дуже помітні були мої помаранчеві круги навколо очей. 🫠
А ось показую вам порівняння обох відтінків тону і консилеру при різному освітленні.
Навіть по кольору руки очевидно, що для мене ні те, ні інше не підходить 😂 та і для більшості дівчат теж, бо це прям для хороших таких смуглянок хіба що🤷♀️
Висновки
Цей бокс приніс мені як знахідки, так і розчарування.
Не скажу, що я сильно засмутилась через тональну основу і консилер - ні, бо в мене і так є три відкритих тони і два запакованих бб-креми пуріто в загашнику, тож смутку не було, тим паче засоби швидко знайшли собі новий дім.
Але все одно мені не дуже ясна ідея розсилки настільки темного відтінку, не притаманного нашому регіону 🫠
Що мене порадувало, так це парфуми - обожнюю тестувати нові для себе, тож від них я у захваті 🥰
Goddess Intense взагалі став відкриттям, дуже вдячна клубу за знайомство з цим ароматом, бо він неймовірно гарний у розкритті, та і мати такий мініатюрний флакончик у колекції - справжня розкіш ❤️
Коментарі (0)