Цікаво, приємно та дуже ефе ктивно
Бавовняний гомаж для делікатної ексфоліації шкіри обличчя від La Grace
Нещодавно почала знайомство із новим для мене брендом La Grace. Спробувала вже декілька засобів, які справили дуже позитивне враження. Серед них особливої уваги заслуговує Бавовняний гомаж для делікатної ексфоліації шкіри обличчя.
СКЛАД
З найцікавішого у складі гомажу:
- Microcrystalline cellulose - целюлоза мікрокристалічна - м’який абразив, абсорбує забруднення та ороговілі частинки, матує шкіру
- Olus oil - рослинний вазелін, виготовлений із суміші тригліцеридів кокосової та пальмової олії - емолент, пом'якшує шкіру та запобігає втраті вологи, підходить для сухої та чутливої шкіри
- Glycerin - гліцерин - зволожує, має властивості зв’язування води та утримання вологи в шкірі
- Salicylic acid - саліцилова кислота - очищує шкіру, має антисептичні та відлущувальні властивості, допомагає нормалізувати себорегуляцію.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Опис гомажу та спосіб використання на пакетику зазначені французькою мовою. Але ось, що каже MAKEUP на сторінці повнорозміру:
Очистити обличчя. Нанести гомаж і залишити на 3-5 хвилин до підсихання. Скачати по масажних лініях, залишки прибрати вологою серветкою. Не можна робити гомаж у разі одночасного застосування скрабів або хімічних пілінгів. Рекомендованим часом для проведення є осінь, зима і початок весни, коли сонце не дуже активне.
В ПРОЦЕСІ
Зас іб білого кольору. Текстура однорідна, кремова. Аромат ніжний та приємний.
Через пару хвилин після нанесення відбувається найцікавіше: гомаж трошки підсихає і починає скочуватись від легких рухів пальчиками. Я не пробувала ще пілінгу-скатки (хоча в запасах лежить один придбаний колись і ще не відкритий), та мені здається, що це має бути щось схоже. Засіб скочується дуже делікатно, не пошкоджуючи шкіру. А залишки легко змиваються водою.
Вмісту одного пакетику вистачило на два застосування.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Гомаж гарно працює навіть самостійно, без попереднього використання інших очищувальних засобів. Не сушить, не стягує. Шкіра після нього чистенька та приємна на дотик🥰
А ще він дуже класно доочищує шкіру після гідрофільної олії.
Загалом Бавовняний гомаж від La Grace - це дуже ефективний, цікавий, зручний та приємний у використанні засіб. Рекомендую спробувати його, особливо коли бренд пропонує пробнички😉
Дякую за увагу і бажаю приємних вихідних🤗
Коментарі (0)