Гель для інтимної гігієни з молочною кислотою Joko Blend
На варті жіночого здоров’я. Забезпечує делікатне очищення і нереальне відчуття свіжості та комфорту на весь день
Я дуже рідко повторно обираю одні й ті ж самі засоби доглядової косметики, адже сучасний косметичний ринок просто переповнений різними цікавими засобами, більшість із яких хочеться перепробувати… Тому, якщо я вже придбала якийсь засіб повторно, то це багато про що говорить))) Саме таким засобом, який у мене на повторі, є Гель для інтимної гігієни з молочною кислотою Joko Blend – в нього дуже класна якість за доступною ціною, тому хочу розповісти про нього більш детально у даному відгуку.
Оформлення/дизайн
Дизайн флакону гелю дуже практичний і миловидний – виготовлений із якісного прозорого пластику (люблю такі, адже можна слідкувати за витратою засобу), навколо нього – етикетка в ніжних біло-бірюзових тонах із зображенням невагомого повітряного тюльпану. На обороті флакону – вся необхідна інформація про засіб від виробника.
Для зручності користування флакон оснащений дозатором, який має два положення. Працює безпроблемно, засіб подає плавно, не заїдає та не «плюється».
Об’єм гелю – 200 мл.
Характеристика властивостей
Склад гелю дуже гарний та делікатний. Його основу складають м’які рослинні ПАР, які якісно очищують шкіру/слизові, не подразнюючи та не викликаючи сухості, а також не порушуючи баланс мікрофлори. До того ж, склад гелю збагачений великою кількістю корисних доглядових компонентів, зокрема – молочною кислотою, екстрактами зеленого чаю, алое та ефірною олією чайного дерева. Ці та інші компоненти мають антибактеріальну, протизапальну дії, усувають подразнення, мають регенеративні властивості, а також сприяють нормалізації балансу мікрофлори.
Що важливо, до складу гелю не входять SLES, SLS, парабени, барвники чи інші шкідливі компоненти.
Консистенція засобу гелева, ближче до рідкої.
Текстура однорідна.
Колір – прозорий.
Запах – дуже приємний і легенький, ніжно-делікатний, як на мене, ідеально підходить для такого засобу, як гель для інтимної гігієни. В ньому присутні ноти трав, ефірних олій – запах дуже спокійний і ненав’язливий. І я просто кайфую від нього)
Піноутворення у гелю гарне й достатнє, піна утворюється дуже ніжна і делікатна, повітряна, не така щільна як від класичних сульфатних засобів.
Змивається гель дуже легко й швидко, не залишаючи на шкірі й слизових відчуття мильності.
Використання, результат, враження від Гелю для інтимної гігієни з молочною кислотою Joko Blend
Користуюсь гелем за його прямим призначенням – для очищення інтимних ділянок тіла. Зазвичай, використовую двічі на день, за потреби – можу й частіше.
Для одного використання мені достатньо такої кількості засобу, що отримується від одного-двох натисків на дозатор, тому й розхід у нього досить економний.
Гель гарно вспінюється під час використання, легко та швидко змивається.
Прекрасно очищує інтимні ділянки тіла, даруючи відчуття свіжості, чистоти та комфорту на весь день. Дуже гарно заспокоює, якщо є якийсь дискомфорт, його протизапальна та антибактеріальна дія відчувається в реальності.
Під час використання гель не спричиняє печіння чи жодного іншого дискомфорту, після – не провокує сухості, свербежу чи інших неприємних відчуттів.
А так як в складі гелю є молочна кислота – це забезпечує гарну підтримку оптимального балансу мікрофлори інтимних зон та попереджає виникнення кандидозу.
Взагалі, цей гель мені дуже полюбився! Він дарує якесь просто нереальне відчуття свіжості і чистоти на весь день!
💙Підсумки
Гель для інтимної гігієни з молочною кислотою Joko Blend – чудовий по всім можливим параметрам – в нього гарний склад, делікатне відношення до шкіри й слизових, чудові очищувальні властивості та дуже приємний запах. Він заспокоює, дарує нереальне відчуття свіжості та комфорту на весь день. Та й ціна на нього доступна… Звичайно, рекомендую!
Коментарі (0)