Гала 💟 Ольга

ЛАМЕЛЯРНИЙ крем для обличчя, сироватка та пребіотичний тонік Oila

ЛАМЕЛЯРНИЙ крем для обличчя, сироватка та пребіотичний тонік  Oila

Рік тому спробувала MLE засоби і мені вкрай сподобалось.

🌸Ламелярна структура - ця технологія є новою та інноваційною, оскільки вона імітує природну структуру шкіри, відтворюючи ламели — шари ліпідів, які є ключовими для збереження вологи та захисту шкіри. 🌸

А тут український виробник Oila робить пробники, що не може не тішити мою пробничну душу. Всі пробники мають QR код з посиланням на опис продукту, дату виготовлення, значки сертифікації та помітку, що після відкриття термін придатності 6 місяців.

🌸ПРЕБІОТИЧНИЙ тонік для обличчя |Бісаболол, Ніацинамід, Пребіотики|

Лінійка BARRIERCARE якраз те, що мені потрібно, бо з міцним бар'єром менше подразнень та взагалі проблем шкіри.

Тонік у пробнику 5мл, не має аромату, ніякого обмежувача, тож наношу на шкіру і розтягую пальцем. Не липкий, швидко поглинається, приємні відчуття. Вистачає десь на тиждень використань.

🌿Активні компоненти:

• Ніацинамід. Покращує текстуру шкіри, вирівнює тон, зменшує почервоніння та запалення.
  • Інулін та Alpha-glucan oligosaccharide. Пребіотики, що підтримують здорову мікрофлору шкіри.
  • Провітамін B5. Заспокоює шкіру, знімає подразнення та сприяє її регенерації.
  • Saccharomyces Lysate (лізат дріжджів). Сприяє омолодженню, покращує еластичність шкіри та стимулює її відновлення.

🌸ЛАМЕЛЯРНА сироватка для обличчя |Бакучіол 1%|

Зараз все частіше бачу нове слово бакучіол, що в перекладі - натуральний та безпечний аналогом ретинолу, що стимулює клітинне оновлення, зменшує дрібні зморшки та покращує тон шкіри без подразнень.

Перелила пробник в баночку, трохи з кольором, як водичка, без аромату, липкість на фініші залежить від кількості нанесення сироватки, комфортно відчувається, не скочується. Вистачило десь на тиждень використань, хоча я не дуже люблю липкі фініші.

🌿Активні компоненти:

• Мигдальне молочко. Заспокоює шкіру, пом’якшує її та забезпечує легке зволоження.
  • Бакучіол. Стимулює вироблення колагену, зменшує зморшки, покращує тон шкіри.
  • Лимонна кислота. Має легку відлущувальну дію. Вирівнює тон шкіри та підтримує її природний pH.
  • Сечовина. Інтенсивний зволожувач. Сприяє відлущуванню мертвих клітин, що покращує текстуру шкіри.
  • Гідролізований колаген. Створює захисну плівку, яка запобігає втраті вологи. Підвищує еластичність шкіри та покращує її структуру.
  • Бетаїн. Зволожувач, який допомагає зменшити подразнення шкіри, підтримує водний баланс клітин шкіри.

🌸ЛАМЕЛЯРНИЙ крем для обличчя |Сквалан, Пребіотики, Фосфоліпіди|

Крем має ніжний кремовий колір, мусову структуру, приємний в нанесенні, дає себе трохи рознести по обличчю і повністю поглинається. М'яка та бархатиста шкіра, як під захистом. Приємне відчуття комфорту. 💖Вистачає до тижня використань.

🌿Активні компоненти:

• Арганова олія. Глибоко зволожує, живить шкіру, підтримує її еластичність і сприяє відновленню бар’єрної функції.
  • Сквалан. Запобігає втраті вологи, пом'якшує шкіру й має антиоксидантну дію.
  • Inulin & Alpha-glucan Oligosaccharide. Пребіотики, які підтримують здорову мікрофлору шкіри, зміцнюють її бар’єр і підвищують захисні функції.
  • Коензим Q10. Антиоксидант, який стимулює регенерацію шкіри, сприяє її омолодженню та вирівнюванню тону.
  • Екстракт малини. Зберігає молодість шкіри, вирівнює тон.
  • Екстракт кави. Тонізує шкіру, стимулює мікроциркуляцію, бореться із запаленнями.

Я навіть не знаю як коректно описати свій стан після використання цих трьох засобів. Тонік я майже відчуваю як воду, сироватка липка на фініші, що мене бісить. Най приємніший це крем, він просто ідеал крему для мене. Але разом і тільки разом, вони всі в трьох роблять якусь магію✨. Неймовірна шкіра. Якщо кожен день користуватись і навіть на висипи, то вони загоюються, і заспокоюються. Я просто хочу наступну партію пробників (я взяла по дві штуки) повністю використати тільки цей догляд тижнями і подивитись як будуть поводити себе висипи. Якщо на постійной основі мати спокійну, захищєну шкіру, то я знайшла свої баночки?!

30 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
30 грудня, 2024