Замовлення одне, а подарунків до нього аж цілих три!
активно йде підготовка до Різдва. І вибір подарунків для рідних іноді стає завданням із "зірочкою", але не з MakeUp
Мій чоловік не вибагливий до ароматів. Що дай - тим і користуватиметься.
Цього разу вирішила купити парфюмований набір від Hugo Boss The scent. До складу входить парфумована вода у флаконах по 100 мл і 10 мл (що зручно брати в дорогу) і парфумований гель для душу.
І ось саме до цього замовлення я отримала цілих три шикарних подарунки.
Сумка чоловіча
Першим подарунком до замовлення була брендована чоловіча сумка.
Виконана із екошкіри, підкладка тканинна, прошита, ремінь тканинний.
Має стандартний розмір, тож, доволі містка. Але слід зауважити, що всередині вона не має додаткових відділів для розмежування речей. Одне-єдине велике відділення.
Фурнітура на вигляд якісна.
Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum
Другим подарунком (скажу чесно, що дуже хотіла виграти конкурс, де у складі подарунків була ця мініатюра) була сироватка для обличчя від Lancaster. Тож, дуже зраділа, побачивши її в кошику у якості подарунка до замовлення!
Ще не відкривала пляшечку. Але маю на неї великі надії))) по закінченню сироватки Lancome Genifique, перейду на ось цю крихітку-гарнюню😍
Вигляд у неї просто 🤩
косметичка від MakeUp
Останнім подарунком була косметичка від MakeUp.
Тканинна зовні, а всередині "проклеєна" (не знаю як правильно це назвати"))) Якщо якийсь засіб проллється у ній, то далі косметички це не піде. Вона достатньо гарно (поки що) тримає рідину. Але наскільки довго те покриття буде залишатись цілим - питання поки відкрите. Але як подарунок до замовлення- він прекрасний) містка, вологостійка та гарна))
Коментарі (0)