Мій перший філер для волосся)
Про маску-філер Гуава-Кераміди від Tink
Я з тих, хто ніколи не користувався жодними філерами для волосся, та останнім часом мої кінчики не в надто гарному стані - сухі, посічені і ламкі. Звичайно, не все так критично і волосся не знаходиться у стані соломи, але ж завжди хочеться краще.
Саме тому, після вдалого знайомства з маскою для волосся від Тінк (ось тут був огляд 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/57270/ ) я вирішила познайомитись з філером Гуава-Кераміди.
Скажу відверто - обирала рандомно, тому що у бренду є багато подібних відновлюючих філерів та еліксирів, і всі вони призначені для слабкого, сухого і ламкого волосся. В майбутньому обовʼязково планую спробувати ще з манго)
Картонна коробка рожевого кольору, в ній знаходиться 4 саше з самою маскою.
Зазначу, що відривної лінії немає, тож перед походом в душ не забудьте надрізати край, щоб легко відкрити засіб.
Обʼєм одного саше - 10 мл, насправді для моєї довжини і густини цього здавалось мало, але я старанно розподіляю засіб прям по всій довжині, щоб не пропускати жодної ділянки.
Взагалі потрібно зробити 8 процедур до відновлення волосся, я наразі зробила лише чотири. Враховуючи бюджетну ціну, то виходить дуже приємно)
Сам засіб густої консистенції, такого ніби перламутрового кольору.
Текстура по відчуттях ледь жирнувата, але більше нагадує силікон.
У складі філеру присутні жирні спирти (Myristyl Alcohol), силікони (PEG-12 Dimethicone), кондиціонуючі агенти (Cetrimonium Chloride, Behenamidopropyl Dimethylamine), а також екстракт гуави (зменшує ламкість), кераміди (відновлення волосся), гідролізовані пшеничний білок та глютен пшениці, які заповнюють волос зсередини, утримують вологу та додають блиску.
Активні компоненти сприяють відновленню пошкодженого волосся, зменшенню ламкості та додають блиску. Продукт також містить компоненти, які полегшують нанесення і розчісування.
Я наношу даний філер на чисте, вимите і промокнуте рушником від вологи волосся. Розподіляю рівномірно по довжині, уникаючи коренів, після чого закручую волосся в пучок, фіксую крабиком і ходжу так 20-30 хвилин.
Можна взагалі одягти наверх шапочку для душу і закрутити рушник, щоб більше «підігріти» філер.
Змивається легко, не потрібно довго страждати у ванній. Після висушування волосся виглядає дійсно наповненим і блискучим, гладеньким і рівним, а кінчики на дотик мʼякі і приємні.
В мене на відео видно «торчуни» - це через те, що я сушу волосся на максимальній температурі, і така агресивна сушка все ж таки вказується на стані кінчиків, але по іншому з моєю густиною мені доведеться сушити голову до наступного миття 🤷♀️
З філером від Tink волосинки на дотик стають ніби щільнішими - люблю таке відчуття на волоссі.
Я переживала, щоб засіб не пришвидшував забруднення коренів (маю жирний тип ШГ), але й тут все обійшлося - мої стандартні 1,5 дні волосся тримається в «свіжому» стані, маска-філер не обтяжує.
Чи рекомендую спробувати? Ну точно так, тим паче вибір великий, є навіть комплекс для пришвидшення росту волосся. Сама також буду повторювати і пробувати нові суперфуди для волоссячка🩷
Коментарі (0)