Annet🦄

Спа-день з пробничками

Спа-день з пробничками

Привіт, красуні!

🎂 Цього місяця я святкую свою першу річницю блогу і вже навіть не уявляю як я жила без вас і ваших рекомендацій❤️

Сьогодні я полізла у свої запаси і вирішила потішити себе пробничками. Ну іноді бувають такі дні, коли хочеться нових ароматів і запалюється ароматична свічка, аромапалички і дістаються пробнички.

Героями мого спа сьогодні стали:

Італійський шампунь захисний з протеїнами, екстрактами ікри та морських водоростей Krom Caviar Shampoo має дивовижний аромат квітів і цитрусів. Текстура легка, водяниста, виблискує ніби перламутр, але піниться шикарно. Гарно промив моє густе волосся. А далі аромат від кондиціонера заповнив собою усю ванну 🛁

Кондиціонер для середньопористого волосся від невідомого мені до сьогодні польського бренду Anwen Emollient Iris Conditioner For Medium Porosity Hair. Цей аромат ірису і поживна текстура — це просто щось! Волосся м'якеньке, легенько розплутується. Я звичайно більше полюбляю маски після шампуню (тільки хардкор), але цей досвід вважаю вдалим і можу рекомендувати дівчатам, які полюбляють аромат квітів і текстури середньої щільності на волоссі.

Хочу відзначити великий ➕ обох продуктів — жоден не викликав подразнень на моїй надреактивній шкірі голові, яка починає чухатися і червоніти, мабуть від невдалого вітерця. З цим все ок!

Спа-день з пробничками
Спа-день з пробничками
Спа-день з пробничками
Спа-день з пробничками
Спа-день з пробничками
22 грудня, 2024
Annet🦄
22 грудня, 2024