Кислотний пілінг для ш кіри голови
Обов'язковий етап в кучерявій рутині
Для мене пілінг це постійний житель ванної кімнати, адже для укладки кучерів регулярно використовую стайлінг та лівіни, які можуть потрапляти на шкіру голови та обтяжувати корені. Цей засіб дуже ефективний, після нього зникає зуд, прояви лупи або сухості, шкіра стає свіжішою та з'являється додатковий об'єм волосся. Використовую раз на тиждень на сухе волосся перед миттям волосся, потім промиваю шампунем (двічі, як зазвичай).
Пілінг Joko Blend містить комплекс АНА-кислот (гліколева, молочна, лимонна та яблучна), пантенол, гліцерин та екстракт імбирю. По консистенції це прозорий гель, який легко розподілити по шкірі голови завдяки зручному носику. Аромат у засобу чудовий, мені він нагадує шершавий гранат з квітковими акцентами - пахне свіжо, приємно та ненав'язливо. Варто відмітити, що під час витримки я відчуваю легкньке печіння, тобто кислоти активні і роблять свою справу🤗. Зазвичай тримаю 10 хвилин, іноді трохи менше.
Як результат - така процедура допомагає розбутися накопичення стайлінгу, відмерлої шкіри та забруднень, видаляє зайвий себум та додає об'єму зачісці😉.
Коментарі (0)