olena_glossy

Сіль морська для ванни | Botanioteka

Морська сіль для ванни - це не просто спосіб розслабитися після важкого дня, а й справжній подарунок для тіла. Шкіра отримує порцію корисних елементів і мінералів, а ви - миті спокою та насолоди. Завдяки MUC я відкрила для себе морську сіль від українського бренду Botanioteka, тож ділюсь враженнями!

🌸 “Півонія та мигдальне молочко” - сіль з бузковим відтінком та незвичним квітковим ароматом. Мій фаворит.

🥥 “Апельсиновий цвіт та кокос” - сіль помаранчево-рожевого відтінку, домінує тут аромат кокоса (особливо у розчиненому вигляді), а апельсиновий цвіт додає цікавих ноток. Мій срібний призер.

🍯 “Мімоза та мед манука” - сіль з помаранчево-жовтим відтінком та різким домінуючим ароматом хімозного меду. Сподобався найменше.

Пакування. Сіль фасована у прозорі пластикові баночки з гвинтовою білою кришкою. Обʼєм 400 г. На етикетці візуалізовано аромати у стилі акварельних малюнків.

Склад лаконічний. Морська сіль, ароматизатор, харчовий барвник та емульгатор. “Апельсиновий цвіт та кокос” додатково містить ефірну олію солодкого апельсина.

Спосіб використання: розчинити 100 г морської солі в теплій воді (36-38 °С) та приймати ванну протягом 15-20 хвилин (отже, баночки вистачає на 4 використання).

Враження. В баночці аромати дуже концентровані, але при розчиненні зазначеної виробником кількості солі аромат дуже лайтовий. Він не насичує цілу ванну кімнату, а відчувається лише наближено біля води. Сіль дрібна, розчиняється швидко, забарвлює воду дуже слабо. Дві з них роблять воду жовтуватою, а одна - синюватою (барвник харчовий). Стінки ванни не забарвлюються.

Загалом для релаксу за свою ціну морська сіль від Botanioteka цікавий варіант. Мої очікування збіглися з реальністю. А ще плюс, що в асортименті велика кількість різноманітних ароматів, тож можна обрати той, який більше по душі.

22 грудня, 2024
olena_glossy
22 грудня, 2024