Міцелярна вода Skin Detox | Joko Blend
Для комбінованої та жирної шкіри
Вперше в мої руки попала міцелярна вода, призначена для комбінованої та жирної шкіри, зазвичай користувалась універсальними. Після затесту зрозуміла, чому така назва 🙂
Пакування. Картонна коробочка салатового кольору (є прозорі захисні пломби). На кожній грані міститься інформація про продукт. Всередині матовий прозорий флакончик з білою кришечкою типу фліп-топ. Дизайн етикетки повторює дизайн зовнішнього пакування: салатовий колір, чіткі лінії та темні написи.
Обʼєм 200 мл, термін придатності після відкривання 6 міс.
Склад: Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.
- Як і в більшості міцелярних вод за очищення (утворення міцел) відповідає PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides.
- Корисності для шкіри: екстракт ламінарії (живлять і заспокоюють шкіру), сорбітол та гліцерин (зволожувачі), алантоїн та пантенол (заспокоюють та помʼякшують шкіру).
Консистенція та аромат. Консистенція води з легким, ледь помітним салатовим відтінком. Аромат свіжий та приємний.
Спосіб використання стандартний: наносимо на ватний диск, видаляємо забруднення, змиваємо водою.
Враження від використання.
▪ Міцелярна вода чудово видаляє макіяж з першого дотику. Навіть із червоною стійкою помадою Vynil вона справляється без зусиль з другого ватного диска - це справжній тест на ефективність!
▪ Вода не викликала у мене жодного подразнення, не сушить шкіру. Проте, якщо ваша шкіра або очі дуже чутливі, рекомендую використовувати її з обережністю через високу здатність до очищення.
▪ Немає потреби терти обличчя, адже вода легко розчиняє і макіяж, і себум. До того ж вона дуже економна у використанні.
▪ Зазвичай я практикую змивання очей міцелярною водою, а макіяжу обличчя - гідрофільними продуктами (за відчуттями міцелярки не доочищають мій жирний тип шкіри), але враховуючи, що Skin Detox призначена для комбінованого та жирного типу шкіру, вирішила протестувати змивати все обличчя цієї міцелярною водою і мені сподобалось! Дійсно якісне і комфортне очищення, вона розчиняє не лише макіяж, але й себум. Але, знову ж таки, виходячи з цього пункту, доцільно її використовувати лише за типом шкіри (жирна та комбі).
▪ Як бонус, свіжий запах робить процес очищення ще більш приємним.
Міцелярна вода Skin Detox від Joko Blend стала знахідкою для моєї жирної нечутливої шкіри. Вона якісно знімає макіяж, дбайливо очищає шкіру та ще й дарує відчуття свіжості.
Коментарі (0)