Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum
Високоефективний антивіковий концентрат потрійної дії
Я в постійному пошуку ідеальної сироватки для обличчя, яка б справді працювала. Мені дуже добре підійшов крем цієї серії, тому я не могла не спробувати сироватку. Засіб мені сподобався, приємний аромат (типовий для лінійки Renergie), легка консистенція. Сироватка комфортна, не жирнить шкіру, швидко поглинається. В комплексі з кремом ідеальна база під макіяж, не скочується.
Добре освіжає та вирівнює тон шкіри. Серум дуже ніжний, легко змішується та розподіляється по шкірі.
Я придбала 3 набори тестерів, з сироваткою для обличчя та зони навколо очей, щоб сформувати думку. Використовувала разом з кремом цієї серії. Таке тріо від Lancome моїй шкірі підійшло.
Що мені сподобалося:
* Текстура: Сироватка має легку консистенцію, яка миттєво вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску. Навіть під макіяж лягає ідеально.
* Аромат: Приємний, ненав'язливий аромат додає додаткового задоволення від використання.
* Упаковка: Стильний флакон з дозатором забезпечує гігієнічне використання і дозволяє контролювати витрату продукту. Сироватка 3-фазна, тому має 3 окремі ємності, які поєднуються лише перед самим використанням.
* Ефективність: Результат виправдав мої очікування. Шкіра стала більш пружною, підтягнутою, зморшки трішки зменшилися (вони в мене на міжбровці), а тон вирівнявся. Загальний стан шкіри покращився.
* Економна витрата: Незважаючи на високу ціну, сироватка досить економічна у використанні.
* Синергетичний ефект: Поєднання різних інгредієнтів посилює дію кожного з них, забезпечуючи більш виражений результат.
* Комплексний догляд: Бореться з різними ознаками старіння: зморшками, втратою пружності, нерівним тоном, пігментацією.
* Патентна формула: Унікальна комбінація інгредієнтів захищена патентом, що гарантує її ефективність.
Особливості:
Перша сироватка містить гіалуронову кислоту нового покоління, розроблену з фрагментованими молекулами для кращого поглинання шкіри;
Друга сироватка містить комбінацію сильнодіючої, але стабільної та швидкодіючої форми вітаміну С та ніацинаміду (вітамін В3), які усувають плями та в'ялість шкіри;
Третя сироватка містить ферулову кислоту, потужний антиоксидант, стабілізований у власній безводній камері, з метою зберегти свою активність протягом тривалого часу;
Засіб представлений в інноваційному трикамерному впакуванні: кожна сироватка знаходиться в окремій ніші та має свою текстуру: гель, крем та емульсія, які бездоганно змішуються та підсилюють дію один одного.
Спосіб використання:
Перед першим нанесенням активуйте, кілька разів натиснувши на дозатор. Наносьте вранці та ввечері: натисніть на дозатор, змішайте сироватку на долоні або кінчиках пальців. Нанесіть на обличчя та шию плавними рухами, направленими від середини і вгору. Після цього нанесіть крем.
Загалом, я задоволена результатами використання Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum. Це справді хороший засіб для догляду за шкірою. Мені сподобався результат (шкіра стала свіжішою, ніжною), консистенція та аромат. Ця сироватка дуже комфортна, чудово діє в поєднанні з кремом. Поєднання трьох потужних інгредієнтів дуже вдале, сироватка працює, але жодним чином не подразнює шкіру забезпечуючи комплексний догляд.
Це перша моя трифазна сироватка подібного роду та дії. На жаль, її ціна досить висока, що робить її не дуже доступною.
Коментарі (0)